TikTok’s Sweetheart met 15 miljoen volgers speelt op NYFW een nieuwe hit geproduceerd door Grammy-winnaars Afro Bros

0
89


Mckenzi Brooke heeft enorm veel succes geboekt door haar dansvideo’s op TikTok met broer Reif Harrison, nu haar bekendheid haar centraal heeft gesteld op NYFW.

Luv is Luv kan de soundtrack zijn van ieders leven, dit nummer omvat allesomvattende liefde en geen grenzen ,”

— Post NYC

NEW YORK, NEW YORK, VERENIGDE STATEN, 4 september 2022 /EINPresswire.com/ — Latin Grammy Award winnende producers Afro Bros en Social Media en TikTok Star Mckenzi Brooke werken samen met Raff Pylon om een ​​nieuwe danssingle “Luv is Luv”.

Nederlandse DJ / Producers Afro Bros hebben naam gemaakt door hits te produceren met David Guetta, J Balvin en Daddy Yankee. Nu heeft het producerduo een universeel dansnummer uitgebracht met social media liefje Mckenzi Brooke en zanger Raff Pylon.

Mckenzi Brooke is een enorme krachtpatser op sociale media die meer dan 15 miljoen volgers en 100 miljoen views verzamelde over de pandemie. Nu is Mckenzi te zien in nieuwe tv-shows, dansgevechten en zelfs een nieuw Tik Tok-speelgoed dat dit najaar verschijnt.

Mckenzi Brooke is een asociale media-ster die bekendheid heeft gekregen met haar mckenzibrooke TikTok-kanaal. Haar dans, komische nasynchronisatie en lipsynchronisatie hebben haar populariteit geholpen op weg naar het verdienen van bekroonde verificatie. Ook een actrice, ze speelde de rol van Sasha op Attaway General

Raff Pylon is een in Canada geboren Singer / Songwriter die vorig jaar beroemd werd toen hij een single “Christmas in California” dropte met het Amerikaanse icoon Snoop Dogg.

Raff Pylon is een singer/songwriter/producer uit Montreal, Canada. Raff Pylon, voorheen bekend als de frontman van de populaire in Montreal gevestigde band Bridgeway en deelnemer aan The Voice Canada, maakte zichzelf bekend als soloartiest met “King’s Lane” met Tito Jackson van The Jackson 5 en nu met “Luv is Luv” met Mckenzi Brooke.

The 3 Artists brengen deze wereldwijde muzieksamenwerking naar een nieuw project genaamd “Luv is Luv”. Dit vrolijke, feelgood-dansnummer geeft het publiek een nieuw volkslied voor alle leeftijden.

“Luv is Luv” wordt nu gestreamd op alle sociale media en digitale streamingplatforms over de hele wereld en zal dit najaar zijn eerste televisiedebuut maken in de show WONDERAMA die net klaar is met het opnemen van zijn 6e seizoen in Time Square, NYC.

New York City zal dienen als decor voor het eerste live optreden van “Luv is Luv”, gepland voor 8 september in NYFW. Het duo zal optreden op de 2022 The Society Fashion Week Kick Off Party op 508 WEST 37th Street Manhattan NYC om 21:00 uur.

McKenzi Brooke, Raff Pylon en Afro Bros zullen van 9-14 september 2022 in New York zijn. Verwacht interviews, LIVE-optredens, optredens.

Susanna Paliotta
Beroemde PR
+1 401-226-7454
mail ons hierLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in