TikTok’s roze saus komt naar de schappen van de supermarkt

0
92


Een TikTok-voedselsensatie kan binnenkort overgaan in de schappen van de supermarkt. Social media influencer Chef Pii is een samenwerking aangegaan met food company Dave’s Gourmet LLC om haar The Pink Sauce-specerij op de markt te brengen.

Met meer dan 181.000 TikTok-volgers probeerde de in Miami gevestigde chef-kok Pii haar creatie – die naar verluidt drakenfruit, honing, zonnebloemolie, chili en knoflook bevat – in juli voor een enthousiast publiek te lanceren, maar kreeg tonnen terugslag samen met bestellingen. De 29-jarige ondernemers gebrek aan commerciële kennis over voedselproductie leidde tot aanzienlijke obstakels, waaronder klachten van klanten over bedorven sausleveringen en onstabiele verpakkingen.

Daves Gourmet ontdekte deze controverse kort nadat deze viraal begon te gaan op verschillende sociale-mediaplatforms en besloot te helpen. Na meerdere ontmoetingen met de Daves Gourmet-team, is Chef Pii een exclusieve samenwerking aangegaan waarbij Daves Gourmet nam de verantwoordelijkheid op zich voor de productie van The Pink Sauce op commerciële schaal onder de vereiste richtlijnen voor voedselproductie, en voor de verkoop van het product aan foodservice-, retail- en e-commercekanalen in de Verenigde Staten en internationaal.

Ons R&D-team was in staat om de saus opnieuw te formuleren om bij Chef Pii . te passens exacte kleur- en smaakprofiel voor het product, en verander tegelijkertijd enkele ingrediënten om de saus minder ingewikkeld, zuivelvrij en vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen te maken, gezegd David Neuman, president van het in Dallas gevestigde Daves Gourmet. Het publiek krijgt uiteindelijk een houdbare versie van de sensationele saus die Chef Pii in haar voor ogen had Miami keuken.

Chef Pii zal de sociale media-aspecten van het bedrijf blijven aansturen en zal deelnemen aan alle belangrijke stappen van de commerciële productie van de fluorescerende saus.

gegeven Daves Gourmets lange geschiedenis in de pasta- en hetesausmarkten, het bedrijfDoor zijn betrokkenheid bij Chef Pii heeft The Pink Sauce onmiddellijk geloofwaardigheid gekregen als een levensvatbaar en veilig voedingsproduct, en het bedrijf is in gesprek met een paar grote winkelketens over de verkoop van het virale product. “De productie is gepland voor dit najaar,” zei Neuman, “We werken 24/7 om het mogelijk te maken.”

Dit product is niet alleen een fenomeen op sociale media, maar verbetert zelfs het voedsel waarmee het als smaakmaker wordt gebruikt, dat is genoteerd Jade Stegermarketingdirecteur voor Daves Gastronomisch. Mensen zijn geïntrigeerd door zijn felroze kleur en unieke smaak. Het kan worden gecombineerd met vrijwel elk hartig voedsel, waardoor het een speelse visuele aantrekkingskracht krijgt en de smaak van het gerecht verbetert. Dit product resoneert met de Millennials en Gen Xers die allebei dol zijn op Chef Piis levendige persoonlijkheid en zijn nieuwsgierig naar de heerlijke en speelse smaakmaker die ze heeft gemaakt.

[Read more: “How Gen Z and TikTok Are Shaping Food Trends”]

De jeugd van tegenwoordig heeft de vinger aan de pols van wat hun tijdgenoten willen, maar heeft misschien niet de kennis, het vermogen of het kapitaal om een ​​productidee snel, veilig en op grote schaal op de markt te brengen”, aldus Neuman. Zoek naar de overweldigende Pink Sauce op verschillende e-commerceplatforms, in restaurants en bij grote voedingsretailers binnenkort planken. We zijn enthousiast en streven ernaar om van The Pink Sauce een begrip te maken!

Chef Piis social media-accounts hebben meer dan 154 miljoen videoweergaven verzameld op TikTok, bijna 2 miljoen videoweergaven op Instagram en meer dan een half miljard mensen hebben de hashtag #pinksauce op TikTok gebruikt. De website https://thepinkauce.com/ heeft een eenvoudige Blijf op de hoogte opt-in functie, en in de eerste week ontving het duizenden inzendingen.

Chef Pii is niet de enige TikTok-ster die voedseltrends heeft beïnvloed. Na de 29-jarige Emily Mariko plaatste vorig jaar een TikTok-video die laat zien hoe je een “zalmrijstkom” maakt, de Google-zoektrends voor de Japanse mayonaise van het Kewpie-merk – haar favoriete mayonaise – verviervoudigd. Kewpie-mayo, sriracha en zeewier begonnen ook uit de schappen van de supermarkt te verdwijnen. Mariko heeft inmiddels bijna 12 miljoen volgers op TikTok; voor de video met zalmrijstkom in september had ze er slechts 50.000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in