TikTok’s Pink Sauce komt binnenkort in de winkels

0
83


De in Miami gevestigde social media-beïnvloeder Veronica Shaw, ook bekend als Chef Pii – maker van de Pink Sauce die viraal ging op TikTok – is een samenwerking aangegaan met sausbedrijf Dave’s Gourmet om haar product tegen Kerstmis naar supermarkten en restaurants te brengen.

Volgens Essencede Pink Sauce werd in juni geïntroduceerd op TikTok, maar chef-kok Pii, die meer dan 181.000 volgers heeft, kreeg tonnen terugslag voor bedorven sausleveringen en onstabiele verpakkingen die leidden tot een onderzoek dat werd gestart door de Food and Drug Administration (FDA).

Volgens de ingrediënten die op de website van Chef Pii staan, bevat de roze saus water, zonnebloemolie, rauwe honing, gedistilleerde azijn, knoflook, drakenfruit, roze Himalaya zeezout en minder dan twee procent gedroogde kruiden, citroensap, melk en citroenzuur. zuur. Dave’s Gourmet heeft het recept echter opnieuw geformuleerd om het eenvoudiger, zuivelvrij en houdbaar te maken met als doel het veganistisch te maken.

“Ik was al dol op het merk,” vertelde Chef Pii Essence. “Dus toen ze me benaderden, was ik blij. Het was alsof iemand mijn pijn begreep. Iemand die een bedrijf heeft, zou volgens mij begrijpen dat er vallen en opstaan ​​​​in een bedrijf. Ik begrijp ook dat ik een kok ben. Het produceren van voedsel om houdbaar te worden, is echter een andere industrie.”

David Neuman, de president van Dave’s Gourmet, zegt dat het bedrijf op de hoogte blijft van trends, vooral die met betrekking tot saus. Ze kwamen de creatie van Chef Pii tegen, maar merkten dat hoewel de wereld op de hoogte was, ze ook een hele reeks tegenstanders had. “Haar TikTok-aanhang was zowel indrukwekkend in omvang, maar ook bedroevend in de wreedheid van veel van hun opmerkingen. We namen contact met haar op via een DM en ze antwoordde snel, ‘zei Neuman tegen Essence. “Na een aantal zakelijke besprekingen met haar en haar wettelijke vertegenwoordigers, hebben we een wederzijds voordelige deal gesloten.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in