TikTok’s O-manifestatiemethode heeft gebruikers ervan overtuigd dat het werkt

0
12


TikTok-gebruikers hebben vaak verschillende manifestatiemethoden bedacht, maar de nieuwste die voor veel ophef op sociale media heeft gezorgd, is de O-methode.

Dit is niet de eerste keer dat mensen hun ervaringen met manifestatie delen, aangezien het de laatste tijd een populair geloof is geworden.

Voordat de O-methode populair werd, hadden mensen op TikTok reclame gemaakt voor de fluistermethode en de honingmethode voor manifestatie.

En deze nieuwste trend is er een om op te treden tijdens intieme momenten, of dat nu alleen is of met een partner.

De O-manier van manifestatie gaat viraal

De O-manifestatiemethode gelooft dat wanneer een persoon op het hoogste punt van seksueel genot is, ze die staat moeten gebruiken om zich te manifesteren, omdat de geest dan het meest levendig is.

Terwijl sommige mensen ervan overtuigd zijn dat het werkt, zijn er anderen die zeggen dat ze het hebben geprobeerd en geen resultaat hadden.

Een gebruiker schreef: “het werkte de eerste keer dat ik het deed, hij stuurde me ’s ochtends een bericht en zei dat hij over me had gedroomd.”

Een ander leek te geloven dat de manifestatiemethode voor hen werkte en ze schreven: “Sinds ik deze methode daadwerkelijk heb gedaan, heb ik waanzinnige hoeveelheden getallen gezien.”

Ondertussen zijn anderen ervan overtuigd dat het niet werkt zoals een gebruiker schreef: “waarom werkt de o-methode niet voor mij?”

Een ander schreef: “Ik heb deze en fluistermethode gebruikt, maar nog niets.”

Wat is de fluistermethode?

De fluistermethode is een andere trend die populair was geworden op TikTok voor manifestatie.

De methode is vergelijkbaar met die van telekinese, die neigt te vertrouwen op het idee dat je met manifestatie de aandacht kunt krijgen van iedereen die je wenst.

Voor deze methode moet je op een rustige en ontspannende plek gaan zitten en vervolgens de persoon visualiseren met wie je wilt zijn. Je moet dan bedenken wat je wilt dat die persoon voor je doet. Als je bijvoorbeeld een sms van ze wilt ontvangen, moet je denken: “Bel (je naam) en vertel hoe erg je ze mist.”

Je moet dit het universum influisteren om er zeker van te zijn dat het werkelijkheid wordt.

Foto door Chesnot/Getty Images

Er is ook de honingmethode

Hoewel het onduidelijk is wat de beste manier is om te manifesteren, was een andere trend die viraal ging op het platform de honingmethode.

Hier gebruiken mensen honing en doen er een druppel van op hun vinger voordat ze een kruis onder hun tong maken en de naam van hun verliefdheid zeggen terwijl ze manifesteren dat ze door hen worden opgemerkt.

Ander nieuws: Hoe ontmoette Rishi Sunak zijn vrouw, Akshata Murthy?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in