TikTok’s NNN-trend heeft reacties en video’s op het platform overgenomen

0
13


Het is november, wat ook betekent dat de NNN-trend TikTok overneemt – maar wat is het precies? Met mensen die het commentaargedeelte vullen en er video’s over maken, heeft de betekenis erachter gebruikers in de war gebracht.

TikTok staat erom bekend dat het aanleiding geeft tot verschillende trends die binnen een seconde viraal gaan op het platform en hun weg vinden naar andere sociale media zoals Twitter en Instagram.

De NNN-trend is echter niets nieuws, ook al zijn sommigen misschien in de war over wat het betekent.

Foto-illustratie door Drew Angerer/Getty Images

NNN betekenis uitgelegd

‘NNN’ staat voor ‘No Nut November’. Een evenement van een maand dat mannen aanmoedigt om 30 dagen door te brengen zonder zichzelf aan te raken.

Het is ook in de volksmond bekend als “een noot kapot maken”. De traditie van een maand bestaat al heel lang, waarbij mannen wordt gevraagd zich te onthouden van zelfgenoegzaamheid.

Tegelijkertijd worden ze aangespoord zich niet in te laten met enige seksuele activiteit.

Trend neemt TikTok over

De NNN-trend is niets nieuws, want er wordt al jaren op sociale media over gepraat. Het wordt verondersteld te zijn begonnen in 2011 op Reddit.

Het werd echter pas in 2017 populair toen steeds meer mensen erover begonnen te praten.

The Scottish Sun merkt op dat de NoFap-gemeenschap op Reddit de eerste was die deze hele traditie tot stand bracht.

Mannen geboren in november hoeven dit niet te volgen

De NNN-trend komt met een paar regels die mannen moeten volgen. Volgens Metro houden sommige hiervan in dat ze een maand lang geen materiaal voor volwassenen bekijken en dat ze zich niet moeten overgeven aan zelfgenoegzaamheid.

Tegelijkertijd suggereert de NNN-trend dat mensen die in november zijn geboren dit niet hoeven te volgen. Kortom, de regels zijn niet op jou van toepassing en je hoeft je geen zorgen te maken dat je deel uitmaakt van deze trend.

De trend suggereert ook dat er een NNN-pas is. Volgens Urban Dictionary kun je met de No Nut Pass één keer per maand noten als de pas je door een vrouw is gegeven en er bewijs van is.

Ander nieuws: het Halloween 2022-kostuum van Harry Styles als Danny Zuko bij Harryween doet de harten smelten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in