TikTok’s John Eringman over de beste en slechtste aankopen die hij heeft gedaan

0
107

©John Eringman

Iedereen krijgt spijt van de koper, zelfs financiële profs en beroemdheden. De nieuwe serie van GOBankingRates onderzoekt de aankopen waar deze opmerkelijke figuren spijt van hebben – en het beste geld dat ze ooit hebben uitgegeven. Vandaag presenteren we John Eringman, bekend als @johnefinance op TikTok, die zijn volgers wil helpen gezonde financiële gewoonten op te bouwen.

Zie onze lijst: 100 meest invloedrijke geldexperts
Belangrijk: deze fout in de kredietscore kan miljoenen Amerikanen kosten

Mijn beste aankoop

Mijn beste aankoop was verreweg het kopen van een duplex in 2020. Ik woonde in één unit en verhuurde de tweede unit. Hierdoor zijn mijn kosten voor levensonderhoud aanzienlijk gedaald.

Mijn slechtste aankoop

Mijn slechtste aankoop was het kopen van een sportwagen op de universiteit. Mensen begrijpen niet dat bij een duurdere auto ook duurder onderhoud, gas en verzekering komt kijken. Het is een van de slechtste financiële beslissingen die een student kan nemen.

Meer van GOBankingTarieven

Over de auteur

Met acht jaar ervaring in de persoonlijke financiële ruimte bij GOBankingRates, heeft Jaime Catmull een uitgebreid netwerk van financiële beïnvloeders en experts opgebouwd. Nu maakt ze gebruik van dat netwerk om de echte primeur te krijgen over hoe u uw beste financiële leven kunt leiden en uw vermogen kunt vergroten.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in