TikTok’s ‘I’m Cold’ make-uptrend is de meest engelachtige look van de winter

0
14


Vind het leuk of nietkruipt de winter stilletjes dichterbij en gooit elke bestaande trend die op zijn weg naar binnen komt weg. Sappige, glanzende lippen maken plaats voor vorstelijke mattes, humeurige nageltinten nemen het over en zonovergoten bronzers gaan naar de achterkant van de la. Gelukkig is wat na de zomermake-up komt misschien nog beter. Zelfs te midden van de eindeloze parade van TikTok’s oneindige scroll, heb je zeker de razend populaire “zonnebrandblos”-rage gezien. Maak je nu klaar voor de “I’m Cold” make-uptrend, TikTok’s winterversie van de glowy, blush-heavy look. Als je de komst van de winter al vreesde, zou deze knusse trend precies het ding kunnen zijn om je eindelijk aan boord te krijgen met het naderende ijzige weer.

De “I’m Cold” TikTok-trend is gemaakt en bedacht door make-upartiest Zoe Kim Kenealy, die de look briljant beschreef als het oproepen van die gezellige, vakantie Hallmark-filmenergie – als schattige neuspuntblush niet schreeuwt “kleine stad cupcake baker wie wordt er verliefd op undercover royalty’ wat dan wel? In haar eerste video over dit onderwerp legt Kenealy het uitgangspunt uit en leidt ze gebruikers door de centrale huurders van de trend: een matte huid, wat strategisch aangebrachte blush en een zachte, matte lip, alles gecombineerd om het te laten lijken alsof je een kleine wandeling door de onstuimige straten van de stad.

Om de heldin van de vakantiefilm in huis te halen, is het cruciaal om met de juiste basis te beginnen. Na het aanbrengen van een matte foundation, huidtint of concealer om de toon te egaliseren (je wilt ongewenste roodheid neutraliseren omdat hier zoveel blush wordt gebruikt) en een gladde basis neer te leggen voor alles wat komen gaat. Zelfs als je aan de drogere kant bent, is dit er een om echt in poeders en vlakke afwerkingen te leunen voor een meer glinsterend, bedauwd effect. Verlicht de onderogen licht met een zachte veeg van verhelderende concealer en fixeer het hele gezicht met een mat poeder – de volgende stap is waar het allemaal samenkomt.

In de originele “I’m Cold”-make-up TikTok combineert en brengt Kenealy twee verschillende blushes samen, een roze en een oranje. Dit is een geweldige manier om de teint op te warmen zonder bronzer te gebruiken, en het zorgt er ook voor dat de blos er niet uitziet als feitelijk windbrand. De plaatsing is ook de sleutel. Wervel de blos langs de appels van je wangen en veeg dichter bij de ogen, net zoals je zou doen met de briljante (en ook TikTok-beroemde) blush-hack voor onder de ogen. Hier wordt het echter sluw – breng diezelfde blos aan rond de bovenkant van de lippen, langs de randen en de boog van je Cupido, en stop net voor de onderkant van de neus. Sla dan op het puntje en de brug van je neus, maar sluit deze niet aan tot de wang bloos. Verspreid de intensiteit en meng alles samen met nog een laagje mat poeder.

De blos is hier bijna klaar. Polijst een beetje meer in geprimerde, krachtige oogleden, en meng het met een zachte hand om het allemaal samen te binden, net zoals het gebruik van je bronzer als oogschaduw tijdens de warmere maanden. Dep ten slotte op een zachte, matte lippenstift in een warme tint – een verbrande sinaasappel werkt vooral goed als een doorlopende ondertoon in de hele look – en dep overtollige lippen weg met een tissue.

Natuurlijk zijn er een miljoen en een manieren om de look je eigen te maken, inclusief het trekken van verschillende blush-tinten zoals roos en bes, waarvan de laatste altijd een winterfavoriet is en misschien de voorkeur heeft van mensen met koelere ondertonen. Voor de meest natuurlijke “I’m Cold”-look kun je overwegen om even naar buiten te gaan (of in het gangpad van de vriezer van de supermarkt, wat ook werkt) en te kijken welke tinten er van nature verschijnen als je eigenlijk koud. Zelfs als je op een plek woont waar de bladeren nooit veranderen en het op oudejaarsavond betrouwbaar 60 graden is, kun je in ieder geval plaatsvervangend leven door je blos.

Shop hieronder alles wat je nodig hebt om de make-uptrend ‘I’m Cold’ te volgen.

We kunnen een deel van de omzet ontvangen als je een product koopt via een link in dit artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in