TikTok’s hack voor het opslaan van restjes van Chipotle is een totale game-changer

0
87


TikTok-gebruiker brookemcgee_ ging naar het platform met een korte video waarin ze haar tip in actie demonstreerde en de post tagde met #chipotlehacks en #chipotleismylife. Kortom, om je Chipotle-restjes op te slaan zonder dat het kartonnen gedeelte drassig wordt, hoef je alleen maar de container ondersteboven te draaien, zodat het kartonnen gedeelte zich aan de bovenkant bevindt en het aluminium “deksel” aan de onderkant. Aangezien het deksel in wezen een aluminium container is, aan de randen gekrompen om rond het karton te passen, biedt het een stabiele basis en wordt het niet drassig zoals karton dat kan.

Brooke demonstreerde de hack in actie terwijl ze inzoomde op twee Chipotle-containers in haar koelkast, bewaard op de manier die zij aanbeveelt. De simpele hack leverde meer dan 259.000 likes op, evenals meer dan 1.000 reacties van Chipotle-liefhebbers die niet konden geloven dat ze er niet aan hadden gedacht hun restjes op die manier te bewaren. Het merk kwam zelfs in actie en zei brutaal “ok thomas edison” als reactie op de ingenieuze opbergoplossing.

Met de verpakking die veel langer meegaat wanneer deze wordt bewaard in de door het TikTok-publiek goedgekeurde methode, hoef je je geen zorgen meer te maken dat de doorweekte verpakking je smakelijke restjes bederft. Maar hoe lang moet je je niet-opgegeten Chipotle eigenlijk bewaren? Izzy Cooking meldt dat restjes ongeveer 3 tot 4 dagen goed moeten zijn. Verder wil je het misschien niet riskeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in