TikTok’s favoriete zwevende maanlamp krijgt een nogal levendige, op melkwegstelsel geïnspireerde make-over

0
125


James Webb heeft gebeld, ze willen hun kleurrijke zwevende nevels terug.

Maak kennis met de Gingko Smart Galaxy Lamp, een levendige kijk op hun populaire zwevende maanlamp die TikTok vorig jaar stormenderhand veroverde. Ontworpen om eruit te zien als een soort buitenaardse planeet, is de Smart Galaxy Lamp een zwevend omgevingslicht met een vrij levendig kleurenschema gecombineerd met een gevlekt, kraterachtig planeetachtig oppervlak. Zet hem aan en hij verlicht zowel letterlijk als figuurlijk een ruimte met zijn ontzagwekkende kleuren en fascinerende zwevende vaardigheid!

Ontwerper: Paul Sun van Gingko Design

Klik hier om nu te kopen: $ 169,15 $199 (15% korting met couponcode “YANKO-SGL”). Haast je, de deal eindigt op 2 september.

De Smart Galaxy Lamp is een visuele upgrade van de in het VK gevestigde Gingko’s vrij populaire zwevende maanlamp, en is voor mensen die hun zwevende licht met een vleugje kleur willen. Gestileerd als een soort planeet die je waarschijnlijk in een sterrenstelsel ver weg zou zien, is deze planeet 3D-geprint van PLA-filament, compleet met een gestructureerd oppervlak en een kleurrijke uitstraling die je zou verwachten van het soort gassen, deeltjes en topografie. zogenaamde buitenaardse planeet heeft. De miniplaneet zweeft boven zijn houten basis door middel van magnetische levitatie en draait heel zachtjes om zijn denkbeeldige as, waardoor een warme, uitnodigende sfeer in elke kamer wordt gecreëerd.

Deze denkbeeldige buitenaardse planeet heeft een diameter van 140 mm of 5,5 inch, met als basis een vierkant blok zwart hout van 120 mm x 120 mm. Een sterke zeldzame-aardemagneet in de basis zorgt ervoor dat de planeet kan zweven, en LED-lampen in de planeet ontvangen energie via de basis via een draadloos medium.

Je hebt keuze uit 3 lichttemperaturen – warm wit (3500k) en wit (5000k), en een speciale gele warme (2700k), helemaal afhankelijk van de sfeer die je zoekt. Elke Smart Moon Lamp wordt geleverd met zijn basis en een 12V-1A AD-adapter om de hele ervaring van stroom te voorzien. Bovendien biedt Gingko een coole garantie van 2 jaar die letterlijk ‘niet van deze wereld!’ zou moeten voelen.

Klik hier om nu te kopen: $ 169,15 $199 (15% korting met couponcode “YANKO-SGL”). Haast je, de deal eindigt op 2 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in