TikTok’s favoriete Derm, Dr. Shereene Idriss, lanceert PillowtalkDerm Skincare

0
116


Dr. Shereene Idriss was alle BS in schoonheid beu. Dat is de reden waarom de oprichter van Idriss Dermatology in New York City vier jaar geleden educatieve video’s vanuit haar bed op haar PillowtalkDerm-account begon te plaatsen, waarbij ze meer dan 800.000 volgers verzamelde terwijl ze schoonheidsmythen ontkracht. Evenzo was ze over alle productlanceringen heen met valse beloften op basis van verkeerde informatie, dus besloot ze haar eigen lijn te creëren, PillowtalkDerm Skincare, die vandaag wordt gelanceerd, met producten die op 27 september exclusief te koop zijn op PillowtalkDerm.com.

“Deze huidverzorgingslijn is ontstaan ​​​​omdat ik alle onzin zat als het ging om marketing en producten die beweerden iets te leveren”, zegt Dr. Idriss. “Ik ging online en vroeg mijn volgers of we een huidverzorgingslijn zouden opzetten en het was overweldigend ja. Ik zei dat het nu of nooit is dat we dit echt moeten doen en een betrouwbare en transparante bron moeten worden, en dat is wat ik vanuit mijn praktijk naar de wereld van huidverzorging heb gebracht.”

Twee jaar in de maak, PillowtalkDerm Skincare is ontworpen om drie witte gebieden te vullen die Dr. Idriss zag in de wereld van schoonheidsproducten. Ten eerste zag ze veel merken lanceren vanuit een plaats van angst. Ten tweede was er geen oplossingsgerichte lijn die gemakkelijk in een bestaande huidverzorgingsroutine kon worden opgenomen. En ten derde kwamen veel door artsen opgerichte merken van een andere plaats. “Ik herkende mezelf niet in de doktersmerken”, zegt Dr. Idriss. “Sommigen van hen zijn eigenlijk geen echte dokters en de anderen waren oudere mensen uit een andere tijd en plaats, en het was een autoritaire stem – het was geen gesprek. Zo leid ik mijn praktijk niet en zo behandel ik mijn patiënten niet. Ik had het gevoel dat ik dat bindweefsel kon zijn dat al die drie verschillende plekken met elkaar verbindt, terwijl het voor mensen herkenbaar blijft, en mensen kunnen er echt gesterkt en opgewonden in gaan in plaats van bang, wetende dat het een vertrouwde, eerlijke bron is en dat het heel transparant is. ”

Dr. Idriss nam de tijd om de markt als geheel af te speuren om er zeker van te zijn dat ze niet iets lanceerde dat al bestond – daarom liep ze niet voorop met zonnebrandcrème. “Als ik het niet beter kan doen dan wat het momenteel voor ons in de VS beschikbaar is, heeft het geen zin om daar nog naar binnen te gaan”, zegt ze. “Hoe kan ik de routine vereenvoudigen en begrijpelijker maken?”

Als gevolg hiervan lanceert PillowtalkDerm Skincare een drietal producten die allemaal gericht zijn op het behandelen van hyperpigmentatie. Jarenlange klinische ervaring in haar praktijk leerde dr. Idriss dat het niet de fijne lijntjes en rimpels zijn die mensen schijnbaar het meest verouderen, zoals vaak wordt aangenomen, maar een ongelijkmatige teint. “Het grootste probleem dat ik bij mijn patiënten heb opgemerkt, is dat hun huidskleur zo ongelijkmatig is dat ze de meeste waar voor hun geld kunnen krijgen door het te egaliseren en daarom ben ik begonnen met hyperpigmentatie”, zegt ze. “Vanuit persoonlijk oogpunt werd mijn routine uiteindelijk een huidverzorgingsroutine van 20 stappen en het was gewoon niet realistisch of bevorderlijk voor het leven, het is niet duurzaam. Dus, dacht ik bij mezelf, hoe kan ik in feite het beste van al deze dingen samenvoegen tot een echt vereenvoudigde oplossing die mensen dagelijks kunnen gebruiken en die ze consequent kunnen gebruiken, en ze kunnen ze alle drie betalen.”

Een van de belangrijkste elementen van het bestrijden van hyperpigmentatie is om het in de eerste plaats te voorkomen, dus zelfs degenen die er nog geen duidelijke tekenen van hebben, zullen baat hebben bij de producten. “Als je in 2022 op planeet Aarde leeft en ademt, ben je hoogstwaarschijnlijk blootgesteld aan de zon en heb je elementen van schade door de zon”, zegt Dr. Idriss. “Dat gezegd hebbende, heb ik deze zo geformuleerd dat ze voor alle huidtypes kunnen worden gebruikt. Of ze nu vettig, droog of gecombineerd zijn, ze kunnen nog steeds hetzelfde probleem hebben.” De collectie richt zich op alle soorten hyperpigmentatie, van zonneschade tot sproeten tot acnelittekens. “Littekens zijn niet alleen textuur, het is ook pigment”, merkt Dr. Idriss op. “Iedereen die op zoek is naar een algeheel verhelderend effect, zal dat ook van de producten krijgen.”

Het geurvrije trio omvat het Major Fade Flash Mask, een op zuur gebaseerd resurfacing wash-off masker met glycolzuur, melkzuur, tranexaminezuur en glycerine dat dode huidcellen zachtjes oplost om te exfoliëren, waardoor een helderdere en gladdere teint na verloop van tijd ontstaat en andere huidverzorgingsproducten om beter op te nemen. Bedoeld om tot drie keer per week ’s nachts gedurende 10 tot 15 minuten te worden gebruikt als de eerste stap in uw huidverzorgingsroutine, het geeft een zacht tintelend gevoel. De tweede stap is het Major Fade Hyper Serum, een dagelijks hydraterend serum ontworpen om twee keer per dag te worden aangebracht met alfa-arbutine, kojiczuur, diglucosyl galluszuur, niacinamide en glycerine dat bestaande hyperpigmentatie behandelt en vervaagt. Ten slotte is de Major Fade Active Seal een hydraterende gel-crème vochtinbrengende crème die alle actieve bestanddelen van de vorige producten verzegelt om toekomstige hyperpigmentatie te voorkomen met een krachtige combinatie van verhelderende actieve stoffen, waaronder vitamine C-ester, 4-butylresorcinol, hexapeptide-2, gehydrolyseerd extract van brassica napus-zaadcake en glycerine. “Het is geen verhaal over één ingrediënt, want de huid is te complex om een ​​verhaal met één ingrediënt te zijn”, zegt Dr. Idriss.

Hoewel alle drie de producten samen een krachtpatser zijn, is de lijn zo ontworpen dat de producten kunnen worden gebruikt als een oplossing in drie stappen, maar ook resultaten opleveren wanneer ze afzonderlijk worden gebruikt. “Elk afzonderlijk is een rocksterheld-product waar ik achter kan staan”, zegt Dr. Idriss. “Als je alleen maar kunt kiezen en kiezen, zal ik je uitleggen hoe je ze allemaal in je routine kunt opnemen. Elk afzonderlijk is een klein heldenproduct op zich.” Om hun werkzaamheid te bewijzen, werden alle drie de producten onafhankelijk klinisch getest. Uit de resultaten bleek dat alle producten goed werkten met elk type routine en bijna alle deelnemers zagen een significant verschil in hun huid, met een scan die de beweringen over verminderde vlekken in hun huidskleur na acht weken ondersteunde. Bovendien stuurde Dr. Idriss laboratoriummonsters naar haar volgelingen, die ze ‘Skin Nerds’ noemt, om ze te testen, en ze namen allemaal voor- en na-foto’s. “Ik wilde hun feedback horen en hoe ze zich voelden bij het gebruik van het product, zodat we het in echte woorden van echte mensen kunnen krijgen”, zegt ze.

Dat soort directe communicatie met haar Skin Nerd-gemeenschap is de reden waarom Dr. Idriss de directe-naar-consument-route ging met PillowtalkDerm Skincare. “Het was een no-brainer voor mij”, zegt ze. “Ik ben online begonnen in deze wereld en dus spreek ik letterlijk elke dag mensen tussen patiënten door, of het nu een DM, een sms of een opmerking is. Ik communiceer altijd rechtstreeks met de PillowtalkDerm-gemeenschap, dus ik vond dat het een slechte dienst zou zijn als ik het in eerste instantie niet rechtstreeks naar de consument zou doen, omdat ik er ook zeker van wil zijn dat ik de ervaring dicteer die mensen zijn krijgen als ze dit kopen. In mijn praktijk zeg ik de hele tijd dat ik maar zo goed ben als mijn laatste patiëntervaring. Ik wil er zeker van zijn dat er voor elke persoon die interactie heeft met de site wordt gezorgd. Ik kan uit de eerste hand horen hoe ze zich voelden, alle positieven en negatieven, wat ze denken dat we beter zouden moeten doen, allemaal in realtime.”

De volgende PillowtalkDerm Skincare-druppel zal ook in een familie met een oplossingsthema zijn, met een eigen nieuw kleurenschema. “Ik wilde dat ze van een afstand heel, heel zichtbaar waren, en ik wilde dat de prijspunten toegankelijker waren omdat doktersmerken een soort van ontoegankelijke reeks zijn”, zegt Dr. Idriss. “En ik wilde dat mensen echt het gevoel zouden hebben dat ik aan hun kant sta, by [creating packaging that ensures you can] haal alle rommel eruit tot de laatste druppel.”

PillowtalkDerm Skincare zal niet alleen consumenten helpen een betere huid te krijgen, het zal ook meisjes helpen om STEM-carrières na te streven. De familie van dr. Idriss vluchtte uit Libanon en zij was de enige in haar familie die in de VS werd geboren. “Ik heb altijd op het kruispunt gestaan ​​om deel uit te maken van deze ontheemde bevolking waar ik culturele vooroordelen kon voelen en je hebt in die zin een gebrek aan toegang”, zegt ze. “Ik voel me als mijn zussen en ik ben voorbeelden van als je een carrière in STEM hebt, je jezelf echt omhoog kunt stuwen.” Om die reden zal een deel van de omzet van PillowtalkDerm Skincare ten goede komen aan STEM for Her, een non-profitorganisatie in Washington, DC die meisjes en jonge vrouwen helpt bij het nastreven van STEM-gerelateerde carrières door middel van onderwijs en kansen.

Uiteindelijk ziet Dr. Idriss PillowtalkDerm Skincare als een middel om mensen te onderwijzen. “Het hele punt van PillowtalkDerm Skincare is dat ik wil dat het een vorm van empowerment voor mensen is”, zegt ze. “Ik wil dat het meer is dan alleen een huidverzorgingsmerk; Ik wil een bron zijn waar mensen terecht kunnen voor informatie. Elke keer dat ik een productlancering heb, gaan we dieper in op ingrediëntenverhalen en hoe deze zijn geformuleerd. Je kunt door elk ingrediënt op de website scrollen om precies te zien wat het doet. Het zal allemaal op feiten gebaseerd zijn, maar ik wil je echt het gevoel geven dat je de controle over jezelf neemt, zodat je het verschil ziet en je beter voelt in het proces.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in