TikTok’s D’Amelio-familie kocht Norwalk-appartement voor $ 1,2 miljoen

0
12


Op vrijdag tweette Marc een link naar een profiel in UConn Magazine over hem en de opkomst van zijn familie op sociale media. De UConn-afgestudeerde uit 1991 sprak met de universiteitspublicatie over zijn trouw aan UConn, evenals met zijn geboortestad Norwalk, en onthulde dat de familie besloot terug te keren naar Norwalk.

“…Mijn liefde voor de stad Norwalk is zo belangrijk voor mij”, vertelde hij aan de alumnipublicatie van UConn. “We zijn omringd door al deze welvarende steden, en soms krijgen de scholen een slechte reputatie. Toen we de kans kregen om naar Westport of Darien te verhuizen, kwamen we terug naar Norwalk. Ik ben op die manier loyaal. En dat is de Ik denk hetzelfde over UConn. Als ik een buzz kan creëren over de University of Connecticut, als ik mijn platform daarvoor kan gebruiken, zal ik het doen.”

Een zoektocht in de landrecords van de stad toont aan dat de familie in maart 2022 een appartement kocht voor $ 1,2 miljoen.

In het interview met UConn Magazine besprak Marc zijn nieuwste project, het ‘D’Amelio Huskies Collective’, een poging om UConn-atleten te helpen met sponsoring en reclamedeals in het kielzog van nieuwe regels voor hoe NCAA-atleten mogen profiteren van hun ‘ naam, afbeelding en gelijkenis.’

“Wat ik probeer te doen, is een collectief voor persoonlijke merkontwikkeling creëren, waar we niet alleen de beste basketballers, de beste voetballers, maar ook een divers collectief hebben – ik wil ten minste één student van elke sport en helpen ze ontwikkelen deals met bedrijven”, vertelde Marc aan UConn.

Dit is niet de eerste keer dat Marc en de familie D’Amelio hun connecties met UConn en Norwalk bespreken. In februari 2022 woonde het gezin een UConn-basketbalwedstrijd voor heren bij en in juni opende de 21-jarige zangeres Dixie voor Big Time Rush in het Hartford Healthcare Amphitheatre in Bridgeport.

De Hulu-serie van de familie, “The D’Amelio Show”, is momenteel in zijn tweede seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in