TikTok’s Corn Kid heeft een nummer en het is oprecht extreem catchy

0
162


Er zijn veel virale sensaties van de ene op de andere dag, maar niet veel die hun eigen volledige songstreaming krijgen waar de wereld van kan genieten. Tariq, een jonge jongen die vorige maand werd geïnterviewd in de populaire online serie Recess Therapy, sprak zo gepassioneerd over maïskolven dat zijn bevestigende woorden over de zeeën van de sociale media golfden om een ​​voortdurende audiotrend op TikTok en Instagram te creëren. miljoenen rollen… over maïs.

Recess Therapy, een YouTube-serie georganiseerd door Julian Shapiro-Barnum, beschrijft zijn show als “Een gestresste 22-jarige die begeleiding nodig heeft. Een speeltuin vol ongetrainde therapeuten. Kleine kinderen, grote vragen, gratis advies.” Het Instagram-account van de serie heeft maar liefst 2,3 miljoen volgers, met Tariq’s eerste video met meer dan 1,7 miljoen likes, en zelfs namen van beroemdheden zoals Jhene Aiko.

In zijn interview deelt Tariq dat toen hij maïskolven met boter probeerde, “alles veranderde”, en gutste: “Ik kan me niets mooiers voorstellen”, voordat hij de beroemde regel verkondigde: “Het is maïs!”

Toen hem werd gevraagd om te beschrijven wat maïs is, legde Tariq uit: “Een grote klomp met knoppen. Het heeft het sap, het is het deel dat me het meest van de maïs maakt.

Maar je moet echt zelf de originele video bekijken om de volledige magie van zowel Tariq als maïs vast te leggen.

De hashtag #itscorn heeft alleen al 721 miljoen views op TikTok. Het trok zoveel aandacht dat De gebroeders Gregory, die een muzikale groep is die “comedy remixes” maakt voor memes en trending topics, ging de uitdaging aan om de corn kid op muziek te zetten. Het vierkoppige ensemble is genomineerd voor een Emmy, staat in de Billboard 100 en heeft zelfs samengewerkt met beroemdheden als “T-Pain, Weezer, Joseph Gordon-Levitt, Blondie en Weird Al Yankovic”, die op hun officiële website staan. . Hun nieuwste meesterwerk is echter gebaseerd op de Recess Therapy-video en heet natuurlijk: “It’s Corn.”

En het is oprecht heel goed! Je hoeft niet eens boter toe te voegen.

De schattige serie kondigde onlangs aan dat hun officiële nummer een paar dagen geleden op alle grote platforms wordt gestreamd, en deelt het verhaal over hoe dit nummer op hun Instagram is gekomen, en zegt: “We zijn zo verheugd om aan te kondigen dat, in samenwerking met Tariq, zijn familie en @gregorybrothers — we hebben “It’s Corn” gelanceerd, het officiële nummer van dit waanzinnige corntastische moment dat we allemaal samen hebben gecreëerd! Alle opbrengsten worden verdeeld met Tariq en zijn familie. Dus steun en luister! Het streamt overal💕🌽.”

“Ik wil namens Tariq spreken en zeggen dat hij hier gewoon zoveel plezier mee heeft! Hij is echt dolgelukkig dat zoveel mensen hebben gedeeld in de liefde voor zijn absolute favoriet (maïs)! Dus bedankt dat je hem hebt laten zien dat internet een positieve en liefdevolle plek KAN zijn💕🌽,” voegde Julian toe in de comments.

Tariq-fans overspoelden de post met liefde en steunbetuigingen voor het lied en zeiden dingen als “Moge maïs altijd in het seizoen zijn voor Tariq” en “ZOOOOO blij voor alle betrokkenen en BEDANKT VOOR HET HELEN VAN EEN NATIE!!! #niet overdreven 🌽.”

Lied is gekocht, het is gespeeld en nu heb ik een “corntastische” dag.

U kunt luisteren naar “It’s corn!” hier, en probeer dan geen corntastische dag te hebben.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in