TikTok’s “Cbat” Reddit-verhaal zal je in verlegenheid brengen

0
204


Als er iets is waar TikTok goed voor is, dan is het van letterlijk alles een meme maken. Couch Guy, West Elm Caleb en “prachtige prachtige meiden” krabben gewoon aan de oppervlakte van virale internetdingen die hun weg hebben gevonden in de app. Maar het zijn vooral TikTok-geluiden die een grote rol spelen in de trends van het platform. Als je onlangs door de app hebt gescrolld, is er bijna geen twijfel dat je het nummer “Cbat” van Hudson Mohawke hebt gehoord. Bijgevoegd bij een video over een bericht van Reddit-gebruiker u/TylerLife, is het deuntje nu gebruikt in meer dan 182.000 video’s – die allemaal bevestigen dat het absoluut niet het beste nummer is om seks mee te hebben.

Wilde Reddit-verhalen zijn een populair hoofdbestanddeel geworden in de app en de hashtag #redditstories heeft 18,7 miljard views verzameld en telt nog steeds. Of het nu gebruikers zijn die bekentenissen, hilarische fouten of spookachtige verhalen delen, deze hebben hun weg gevonden naar enkele belangrijke TikTok-trends. Het “Cbat” Reddit-verhaal was het meest recente voorbeeld, met een huiveringwekkend seksverhaal dat, volgens de 37,2 miljoen views op de originele video, waarschijnlijk de geschiedenis in zal gaan als een belangrijk internetmoment. Dus, wat is precies het “Cbat” Reddit-verhaal? Lees verder voor alle details en bereid je voor om te huiveren van schaamte uit de tweede hand.

Het “Cbat” Reddit-verhaal, uitgelegd

Hoewel het soms moeilijk kan zijn om toe te geven, hebben veel mensen een of twee gênante seksverhalen. We zijn tenslotte mensen – maar sommige sexcapade-fouten zijn een beetje meer vernederend dan andere. Op 1 september plaatste TikTok-gebruiker @redditrave een video met een screenshot van een Reddit-bericht van een Reddit-gebruiker met de naam u/TylerLife. In de TikTok las een vertellende stem de hele Reddit-post voor en speelde aan het eind een clip van “Cbat” van Hudson Mohawke.

Hier is de deal: het verhaal gaat over de gebruiker die moeite had om goede seks te hebben met zijn vriendin. Terwijl hij probeerde uit te zoeken hoe je betere vaardigheden in bed kunt krijgen, leerde u/TylerLife dat je je bewegingen kunt afstemmen op muziek. Hij ging een afspeellijst maken met seksliedjes, toen zijn vriendin begon te klagen over het nummer dat hij gebruikte. Toen kwam de grote onthulling van het nummer dat hij graag gebruikte voor zijn vrijen: ‘Cbat’. Met zijn snelle en gesyncopeerde ritme zijn de beats van het nummer kort en hectisch – niet bepaald de beste keuze voor een stoeipartij in de bladen.

Makers van de app namen het hilarische verhaal en gingen ermee aan de slag en maakten honderdduizenden video’s met het geluid – vele demonstreerden hoe het eruit ziet om op de, uh, niet-zo-sexy beat te draaien. Als je in de trend wilt springen, vind je hier het originele geluid. Heuprekkingen worden aanbevolen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in