TikTok’s beste tips voor het upcyclen van uw spaarzame vondsten

0
18


Onze laatste paar tips bevatten een aantal complexere naaitechnieken, maar we ronden af ​​met een die kan worden gedaan door spaarders van alle niveaus. Als je een gebruikt stuk vindt waar je dol op bent, maar je bent niet helemaal verkocht voor de kleur, kunnen eenvoudige kleurstoffen je beste vriend zijn. Cait, een TikTok-zuinigheid met een miljoen fans, liet de kracht van een beetje kleur het beste zien. Nadat ze een kanten witte jurk had uitgeprobeerd, verfde ze hem babyblauw en bereikte ze de perfecte ‘Assepoester-vibes’.

Verven heeft als bijkomend voordeel dat het eventuele vlekken of onvolkomenheden verdoezelt die een kledingstuk in de loop van jaren kan hebben verzameld. Voor donkerder gekleurde stukken geven andere gebruikers de voorkeur aan bleekmiddel. Als u op zoek bent naar exacte resultaten als het op kleur aankomt, wilt u misschien uw formule eerst uitproberen op een kleiner stukje stof.

Hoe je ook kiest voor zuinigheid, we zijn ervan overtuigd dat je stijlen zult bereiken om voor te verven (sorry – dat is een beetje een gerecyclede grap).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in