TikTok’s beruchte roze saus ligt in de schappen van supermarkten

0
76


TikTok’s beruchte “Pink Sauce” gaat legitiem.

De maker van de virale specerij, Chef Piiheeft getekend met het in Dallas gevestigde culinaire bedrijf Dave’s Gourmet om haar saus op “e-commerceplatforms, in restaurants en in de schappen van grote voedingswinkels te plaatsen”, zei Dave’s in een aankondiging.

Voor degenen die op de een of andere manier het Pink Sauce-debacle hebben weten te ontwijken, volgt hier een samenvatting: Chef Pii, een privékok uit Florida en 180.000 volgers op TikTok, begon video’s te maken waarin ze voedsel doordrenkte met een saus die erop lijkt kwam rechtstreeks uit de custard-machine van de Teletubbies. Mensen waren natuurlijk geïntrigeerd om het spul in handen te krijgen.

Buisfilter

Abonneer je op dagelijkse Tubefilter Top Stories

Abonneren

Op dat moment ging het stroef. Chef Pii begon flessen Pink Sauce te verzenden en vroeg $ 20 per pop. En de klanten die ze ontvingen waren niet bepaald blij. Er waren meldingen van voedselvergiftiging (mogelijk veroorzaakt door roze saus die melk bevat en niet in een gekoelde container werd verzonden), ontplofte flessen, verkeerd afgedrukte voedingsetiketten en meer.

In een 52 minuten durende YouTube-video van juli die nu op privé is gezet, reageerde Chef Pii op de reactie en zei tegen de kijkers: “Jullie moeten me echt even een pauze geven. Jullie moeten allemaal stoppen met deze negativiteit.” Ze ging verder met te zeggen dat ze “zich moest scheiden van dit spul” en dat “ik niet kan toestaan ​​dat jullie me mentaal begraven.”

In een andere video zei ze dat haar Pink Sauce-productie de FDA-normen volgde en dat het product “momenteel in laboratoriumtests” was met de bedoeling het naar winkels te brengen.

Nu lijkt het erop dat die retaildroom werkelijkheid wordt. David NeumanCEO van Dave’s Gourmet, zei in een verklaring dat zijn bedrijf minder dan een week nodig had om een ​​houdbare versie van Pink Sauce te maken.

“Ons R&D-team was in staat om de saus opnieuw te formuleren om overeen te komen met het exacte kleur- en smaakprofiel van Chef Pii voor het product en tegelijkertijd enkele ingrediënten te veranderen om de saus minder gecompliceerd, zuivelvrij en vrij van conserveringsmiddelen te maken. , kunstmatige kleuren of smaken, “zei Neuman.

“Chef Pii zal de sociale media-aspecten van het bedrijf blijven stimuleren en zal deelnemen aan alle belangrijke stappen van de commerciële productie van The Pink Sauce™,” voegde hij eraan toe.

Neuman zei dat Dave’s Gourmet hoopt de saus dit najaar uit te brengen, en dat het “24/7 werkt om het mogelijk te maken”.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in