TikTok’s beroemde tekst-naar-spraak-stemacteur eindelijk onthuld

0
14


gepubliceerd: 2022-10-26T15:02:28

Bijgewerkt: 2022-10-26T15:02:39

Een Canadese radiopresentator heeft zichzelf geopenbaard als de stem voor TikTok’s tekst-naar-spraak-app, en schokte gebruikers van de app in het proces.

De tekst-naar-spraak-stem van TikTok heeft gezorgd voor enkele van de meest hilarische momenten in de app voor sociale media, aangezien gebruikers hilarische momenten die ze hebben vastgelegd tot leven brengen met de handige functie.

In mei 2021 veranderde TikTok de voice-to-speech-vrouw nadat de vorige stemacteur, Beverly Standing, een rechtszaak had aangespannen tegen moederbedrijf ByteDance voor het gebruik van haar stem zonder haar toestemming.

Nu heeft de vrouw die in het geheim achter de tekst-naar-spraak zat, zichzelf onthuld.

Radiopresentator onthult zichzelf als de stem van TikTok

TikTok’s tekst-naar-spraak-stemacteur is Kat, is een radiopresentator bij 91.5 The Beat, een Canadees radiostation. Ze is de presentator van programma’s als Scott & Kat after 9 en The Beat Breakfast with Scott & Kat.

In haar allereerste TikTok onthulde Kat haar stem als degene die wordt gebruikt voor de tekst-naar-spraakfunctie van TikTok, die elke dag door duizenden gebruikers wordt gebruikt.

Haar eerste video werd in slechts een week na het uploaden maar liefst 27 miljoen keer bekeken.

Sindsdien hebben gebruikers in de commentaarsectie zich afgevraagd of Kat echt de stem van TikTok was.

Nu heeft ze eindelijk meer video’s geüpload die bevestigen dat zij de stem is die we al die tijd hebben gehoord. Ze sloeg terug naar gebruikers in de reacties die beweerden dat ze loog en zei: “Nee, ik lieg niet. Doen wat ik doe voor de kost, liegen over zoiets als dit zou behoorlijk dom zijn.”

Kay beëindigde de video door haar TikTok-tekst-naar-spraak-stem te gebruiken om te bevestigen dat ze in feite de stem is van de populaire app voor het delen van video’s.

Hoewel het vreemd is om eindelijk een gezicht te koppelen aan de stem die alomtegenwoordig was in de app, heeft Kat zichzelf virale bekendheid gescoord omdat ze zichzelf eindelijk heeft onthuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in