TikTok Women’s Six Nations | Scarratt roept fans op om hun steun voort te zetten na 52-14 overwinning tegen de VS

0
128


Natasha Hunt huppelde door een gaatje om de eerste try van de middag te scoren voordat ze finishte van Amy Cokayne, Claudia MacDonald en een dubbel van Jess Breach in de eerste helft.

Na de pauze scoorde MacDonald haar tweede en daarna deed Cokayne hetzelfde voordat USA op het scoreformulier kwam via Hope Rogers en een penalty-try.

Maar Ellie Kildunne sloot de overwinning af met nog acht minuten te gaan, ondanks een pittige vertoning uit de VS.

En voorafgaand aan het WK in Nieuw-Zeeland benadrukte Scarratt hoe belangrijk het is om de fans weer thuis te krijgen.

“We willen absoluut het momentum van de Engelse voetballers waarmaken en daarom zijn deze wedstrijden zo belangrijk voor ons”, zei het centrum van Engeland.

“Weet je, we zijn thuis en we hebben de mogelijkheid om die menigte vast te leggen.

Engeland viert een poging

“Omdat we in Nieuw-Zeeland zijn, weten we dat het lastiger zal worden voor ons, natuurlijk gezien de locatie en het tijdsverschil.

“Maar ik denk dat elke kans om hier te komen en dit publiek echt vast te leggen fantastisch is en het lawaai was briljant.

“We zijn perfectionisten en het was de eerste keer dat we in een tijdje opraakten, dus we zouden altijd roestig zijn en een beetje voorsprong hebben.

“De score is erg prettig, maar we zijn nog lang niet het voltooide artikel.”

Helena Rowland en Shaunagh Brown kregen in het laatste kwartier allebei gele kaarten, maar de Red Roses hadden een ontembare voorsprong opgebouwd.

Engeland bereidt zich nu voor op hun laatste WK-warming-up tegen Wales over 11 dagen.

En Scarratt stond erop dat haar kant genoeg te analyseren heeft voor de wedstrijd bij Ashton Gate.

Ze voegde eraan toe: “Ik denk dat dit een heel goede gelegenheid is om terug te kijken op dingen en verbeteringen aan te brengen.

“We hadden een plan in de game, maar we kregen niet helemaal het beeld dat we van de VS verwachtten, ze hadden op het laatste moment een verandering met hun 13, dus we speelden de dingen een beetje anders.

“We zullen ernaar kijken en zoals ik al zei, het zal nooit perfect worden, we hebben een lang voorseizoen gehad, het is gewoon geweldig om weer daar te zijn en het spel echt te spelen.

“Er is absoluut veel om naar te kijken in termen van onze discipline, omdat het zulke gemakkelijke kansen zijn voor andere partijen om weer in het spel te komen.

“De boodschap tijdens de rust ging helemaal over eenvoud, dus ik denk niet dat het gaat om het opnieuw uitvinden van het wiel, maar om het aanscherpen van de tools die al in de doos zitten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in