TikTok Women’s Six Nations | Sansus stuurt Frankrijk over de streep in WK-warming-up tegen Italië

0
69


De gastheren namen de leiding in Nice, voordat ze de helft met 21-0 op voorsprong eindigden na geconverteerde pogingen van Céline Ferer op de tweede rij en losse hoofdsteun Annaëlle Deshayes.

Sansus opende na vijf minuten de score op kenmerkende wijze.

De 2022 TikTok TikTok Women’s Six Nations Player of the Championship profiteerde van een centimeter ruimte na een spervuur ​​​​van voorwaartse draagt, door de bal simpelweg over de whitewash te plaatsen.

De score werd omgezet door Caroline Drouin en acht minuten later kwam Frankrijk opnieuw over de try-lijn.

Ferer maakte er 12-0 van toen ze landde, wederom van korte afstand, en Drouin voegde de extra’s toe om de gastheren op een indrukwekkende 14-0 voorsprong te zetten.

En de derde score kwam ook van binnen de vijf meter lijn, maar dit keer was het Deshayes die landde om de derde conversie van de dag voor Drouin neer te zetten.

Er was een moeilijke beslissing voor de TMO net na de pauze toen de verrukkelijke trap en achtervolging van de vlotvoetige Emilie Boulard gelijktijdig door haar en een Italiaanse verdediger over de witte kalk werd geraakt.

De beslissing had alle kanten op kunnen gaan, maar de scheidsrechters besloten uiteindelijk dat de score niet zou standhouden.

Daarna liet Italië echter zien hoe ver het is gekomen en verdedigde het resoluut om Frankrijk de hele tweede helft buiten te houden.

Als gevolg hiervan eindigde de wedstrijd met 21-0 voor de gastheren, maar er waren genoeg positieve punten voor beide partijen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in