TikTok woedend nadat Popeyes politie belt voor student die dakloze eten probeerde te kopen

0
87


Een TikToker gaat viraal nadat haar poging om eten te kopen voor een dakloze man ertoe leidde dat Popeyes de politie belde.

TikTok is de thuisbasis van enkele van de wildste trends, momenten en spektakels op internet en hoewel er hartverwarmende momenten zijn, zijn er andere die enorme verontwaardiging kunnen veroorzaken.

Geen beter incident kan dat beter samenvatten dan wat er gebeurde met Jo Ortega, student aan de Georgia University toen ze een Doordash-bestelling ophaalde en besloot een dakloze man te eten te geven.

Nadat ze geprobeerd had een tweedelige kip voor hem te bestellen bij een Atlanta Popeyes, sloot de werknemer het drive-thru-raam en kreeg haar manager die onthulde dat ze het diner voor de man niet mocht kopen.

(klik hier als TikTok niet laadt)

Popeyes weigert TikToker voedsel voor daklozen te laten kopen

Terwijl TikToker de situatie aan haar kijkers uitlegde, kwam een ​​andere medewerker opdagen en legde uit dat ze geen eten voor daklozen zou mogen kopen.

‘Nee, mevrouw, dat kunnen we niet. Het kan me niet schelen dat je me opneemt, schat’, zei de medewerker voordat hij het raam dichtsloeg.

Volgens Ortega belden de arbeiders van Popeyes vervolgens de politie, wat haar absoluut choqueerde.

“Op dat moment was ik doodsbang, ik dacht dat ik zou worden gearresteerd”, vertelde ze aan Fox, maar onthulde dat agenten haar bedankten voor het proberen de daklozen te voeden. “De agent trok me opzij en zei: ‘Ik wil je echt bedanken dat je dat hebt gedaan, bedankt dat je eten voor hem hebt gekocht. Dat waardeer ik.'”

(klik hier als TikTok niet laadt)

Gelukkig kon ze, ondanks de situatie, in contact komen met een algemeen directeur in de winkel die zowel Ortega als de dakloze man toestond om alles gratis te eten wat ze wilden.

Van zijn kant bedankte de dakloze man, die zei dat zijn naam Jazz was, Ortega voor haar vriendelijkheid en om hem iets te eten te bezorgen.

In een verklaring zei Popeyes dat het “toegewijd is iedereen met waardigheid en respect te behandelen” en dat medewerkers in het restaurant “bijgeschoold” zijn om situaties zoals die in de TikTok-video aan te pakken.

Dit is niet de eerste keer dat Popeyes om de verkeerde redenen viraal is gegaan op TikTok. Vorig jaar werd een locatie in DC gesloten nadat een TikToker zijn “gevaarlijke” ratteninfectie had blootgelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in