TikTok weet niet wat hij moet denken van een onthulling van kip in blik

0
182


Het betreffende TikTok toont een scène uit de kookshow Chopped, waar ontevreden concurrenten hele ingeblikte kippen afhandelen. “Dit is walgelijk”, zegt een van de juryleden, terwijl hij de gezichten weerspiegelt van degenen die belast zijn met het maken van iets eetbaars uit de culinaire anomalie.

Afgaande op de reacties op TikTok, bestaat kip in blik al tientallen jaren, en sommige internetters pleiten ervoor, terwijl de reactie van de lobby van de anti-hele kip in blik op de video verrassend mild is. Een internetgebruiker paste een onaantastbare logica toe toen hij zei: “Het feit dat ze worden verkocht, betekent dat mensen ze kopen en opeten.”

Voor de netizens die niet bekend waren met het idee, was het onaangenaam, en een respondent herhaalde de gevoelens van een van de deelnemers toen ze zei: “Ik wil ook huilen.”

Volgens Eat Right kan ingeblikt voedsel qua voedingswaarde gunstig zijn, hoewel het belangrijk is om het etiket te controleren. Het natuurlijke proces van bederf van ingeblikt voedsel wordt tot stilstand gebracht door de verpakkingsmethode. Luchtdichte insluiting houdt alle voedingsstoffen van het voedsel jarenlang in onberispelijke staat, en volgens reacties in de Tiktok-commentaardraad, kan ingeblikte kip goed werken in voedingsmiddelen zoals soep, salade, bottenbouillon en kippenpottaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in