TikTok-waarschuwing voor ouders als ‘spookfilter’-grap laat kinderen ‘gillen van angst’

0
101


OUDERS worden gewaarschuwd om op te passen nadat een huiveringwekkende nieuwe TikTok-trend ervoor zorgt dat kinderen schreeuwen van angst.

Er is online een wrede rage ontstaan ​​die laat zien dat een angstaanjagend ‘spookfilter’ over de schouder van de kinderen verschijnt terwijl hun ouders hen in de val laten.

TikTok ligt onder vuur vanwege het griezelige filter

2

TikTok ligt onder vuur vanwege het griezelige filterKrediet: TikTok
Maar sommige ouders lijken te genieten van de terreur - ze sluiten hun kinderen in de kamer terwijl de geest achter de,

2

Maar sommige ouders lijken te genieten van de terreur – ze sluiten hun kinderen in de kamer terwijl de geest achter de,Krediet: TikTok

De griezelige trend heeft ertoe geleid dat er een golf van klachten is geuit op TikTok te midden van oproepen om het filter uit de app te verwijderen.

Maar sommige ouders lijken te genieten van de terreur, omdat de rage volwassenen vaak de kamer ziet verlaten terwijl de geest angstaanjagend op de achtergrond verschijnt.

Dit laat hun kinderen schreeuwen en klauteren om te ontsnappen terwijl de video’s online viraal gaan.

De pogingen om TikTok-aandacht te krijgen zijn gepland met opmerkingen die de wrede rage dichtslaan.

Een gebruiker zei: “Niet grappig!”

Een ander merkte op: “Dit is een belachelijke trend!”

Een ander sloeg de poster dicht en zei: “Dit is zo verkeerd, slecht ouderschap 101. Waar maakte je je kind bang voor? Bekeken?”

Het Noord-Ierse raadslid Jason Barr is een campagnevoerder die een einde probeert te maken aan het schrikbewind van het filter.

Hij heeft TikTok geschreven om te eisen dat het filter uit de app wordt gehaald.

Het raadslid vertelde Belfast Live: “Sommige kinderen zijn versteend door dit filter en daarom heb ik contact opgenomen met het platform om het te laten verwijderen.

“Sommige mensen vinden dit grappig, maar ik kan je verzekeren dat het niet grappig is als je een schreeuwend kind de kamer uit rent na het zien van zoiets.

“Vanmorgen heb ik TikTok geschreven in verband met het filter dat een spookachtig figuur bevat dat wordt gebruikt om kinderen bang te maken.

“Ik vind het echt alarmerend dat mensen kinderen op deze manier bang maken en ze gillend achterlaten in een afgesloten ruimte.

“Dit kan blijvende gevolgen voor hen hebben.

“Gebruik dit filter alsjeblieft niet om je eigen kinderen bang te maken. Het is gewoon niet normaal en zeker niet grappig.”

Gebruikers van de populaire app kunnen nu honderden clips vinden van kinderen die schrikken van de trend door de hashtag #Ghostfilter op te zoeken.

Het socialemediabedrijf zei in een verklaring: “De veiligheid en het welzijn van onze gemeenschap is onze prioriteit en daarom verbieden en verwijderen we inhoud die misbruik en pesten van minderjarigen promoot.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in