TikTok voegt meer regionale trendinzichten toe aan zijn ‘TikTok Insights’-gegevenstool

0
82


Dit kan handig zijn bij je vakantieplanning – vandaag heeft TikTok aangekondigd dat het een hoop meer gegevens aan zijn ‘TikTok-inzichten’-tool, die een reeks snapshots en opmerkingen over belangrijke markttrends biedt, die u kunt filteren tot specifieke informatie voor uw campagnes.

TikTok-inzichten

Zoals je in dit voorbeeld kunt zien, biedt TikTok Insights datanotities, die je kunt downloaden als kaarten voor gebruik in presentaties, of gewoon in je eigen planning.

TikTok-inzichten

U kunt de gegevens op verschillende manieren verfijnen, waarbij TikTok een groot aantal filteropties biedt om in te spelen op specifieke gebruikstrends.

TikTok-inzichten

Dus als u bijvoorbeeld de belangrijkste gebruikstrends onder Amerikaanse TikTok-gebruikers met Kerstmis wilt weten:

TikTok-inzichten

Het kan een nuttige bron zijn om een ​​optimale TikTok-marketingaanpak in kaart te brengen, en nu zegt TikTok dat er een hoop meer regionale inzichten zijn, zodat je meer manieren hebt om marktspecifieke trendnotities en tips voor je planning te vinden.

Het is niet perfect, omdat je de gegevens niet zo veel kunt aanpassen als je zou willen. Maar als onderdeel van TikTok’s bredere Creative Center-platform is het een andere manier om belangrijke gebruikstrends en -gedragingen te onderzoeken, die kunnen helpen bij het begeleiden van je TikTok-marketingproces.

En met meer inzicht in uw markt, is het waarschijnlijk de moeite van het bekijken waard.

Je kunt TikTok-inzichten hier bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in