TikTok viert topmakers tijdens ‘Jaar op TikTok’-evenement in Pakistan – Lifestyle

0
13


TikTok vierde het einde van 2022 met zijn eerste Creator Awards-ceremonie in Pakistan, ter ere van de beste makers en trends op het platform.

Het evenement, gehouden in Lahore, bevatte optredens van populaire makers van inhoud en een finale van muzikant Abdul Hannan.

De prijzen erkenden makers in categorieën zoals entertainment, lifestyle, sport en meer, waarbij Zunaira Mahi werd uitgeroepen tot Top Creator van het jaar.

Tot de winnaars behoren ook Talha Malik voor de beste maker van technologie, Danial Ahmed voor de beste maker van gezondheid, Syed Aun voor de meest bekeken educatieve video, chef-kok Rizwan Chaudhary voor de beste maker van voedsel, Humna Zahid voor de beste maker van schoonheid, Skardu Valley voor de beste maker van reizen, Shehzada Shahab voor topgamer, Muneeb ur Raheem voor Topsportmaker, Fiza Muneeb voor topentertainer, Zulqarnain Sikander voor de People’s Choice Award.

TikTok’s Regional General Manager, Tarek Abdalla, prees de Pakistaanse gemeenschap van het platform voor hun veerkracht en creativiteit bij het gebruik van de app om innovatieve ideeën te delen en hun passies om te zetten in succesvolle carrières.

Hij zei: “We zijn trots als we onze gemeenschap vieren die een drijvende kracht is geweest achter enkele van de opwindende trends van 2022. Van het delen van innovatieve ideeën tot het omzetten van hun passies in succesvolle carrières, de leden van onze gemeenschap hebben ongelooflijke veerkracht getoond en creativiteit.”

De vieringen gaan door op TikTok, waarbij gebruikers worden uitgenodigd om hun favoriete momenten van het jaar te delen met behulp van trending geluiden van de hashtag #YearOnTikTok.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in