TikTok-video verschijnt ‘waarin LadBaby de billen van een vrouw aanraakt’ – terwijl een stel op een verenigd front staat

0
83


TikTok-video verschijnt ‘waarin LadBaby de billen van een vrouw aanraakt tijdens een avondje uit’, terwijl social media-ster en vrouw Roxanne een verenigd front vormen te midden van ‘valsgeruchten’

  • Getrouwde social media-ster LadBaby filmde naar verluidt het strelen van de billen van een vrouw
  • De clip van 18 seconden zou in maart zijn gefilmd en online zijn gedeeld
  • Het stel heeft zoals gewoonlijk gepost en heeft donderdag genoten van een date night
  • Fans hebben gedebatteerd of de beelden in plaats daarvan van LadBaby of een lookalike waren

Dit is het moment waarop LadBaby, de ster van sociale media, naar verluidt werd gefilmd terwijl hij de billen van een andere vrouw streelde terwijl hij schijnbaar zonder zijn vrouw een avondje uit was.

Een clip van 18 seconden zou in maart voor het eerst op TikTok zijn gedeeld en gefilmd in een bar in Nottingham in de buurt van het huis dat hij deelt met vlogger-vrouw Roxanne en hun twee kinderen.

De 35-jarige, wiens echte naam Mark Hoyle is, heeft een cult-achtige aanhang gekregen op TikTok en Instagram voor zijn gezinsvriendelijke video’s.

Het visioen van de video die circuleert, toont een man waarvan wordt gezegd dat hij Hoyle is met zijn armen om een ​​onbekende vrouw terwijl hij op een barkruk zit. Op een gegeven moment legt hij zijn hand op haar billen, maar de vrouw lijkt weg te stappen.

Beide partijen kijken naar de camera die hen filmt terwijl de vrouw wegloopt. De man waarvan wordt gezegd dat hij Hoyle is, lijkt terug te deinzen en begint zijn been te schudden, even nadat hij in de richting van de toeschouwer heeft gekeken.

Afgebeeld: de man die LadBaby lijkt te zijn met zijn handen op de billen van de vrouw

De man in de video lijkt te merken dat de camera hem filmt

Een clip van 18 seconden zou in maart voor het eerst op TikTok zijn gedeeld en gefilmd in een bar in Nottingham in de buurt van het huis dat hij deelt met vlogger-vrouw Roxanne en hun twee kinderen

Zowel Hoyle als zijn vrouw Roxanne hebben deze week hun gebruikelijke vrolijke houding online behouden en hebben nog niet publiekelijk gereageerd op de video.  Roxanne deelde donderdagavond een foto van het stel dat gezellig met elkaar omging, met als onderschrift: 'De beste nacht'

Zowel Hoyle als zijn vrouw Roxanne hebben deze week hun gebruikelijke vrolijke houding online behouden en hebben nog niet publiekelijk gereageerd op de video. Roxanne deelde donderdagavond een foto van het stel dat gezellig met elkaar omging, met als onderschrift: ‘De beste nacht’

MailOnline heeft Hoyle en zijn vertegenwoordigers benaderd voor commentaar.

Zowel Hoyle als zijn vrouw Roxanne, die nog niet publiekelijk op de video hebben gereageerd, hebben hun gebruikelijke vrolijke houding online gehandhaafd en blijven posten over hun leven.

Roxanne deelde donderdagavond een foto van het paar dat gezellig met elkaar de Manchester City-voetbalwedstrijd speelde met het onderschrift: ‘The best night’ – en deelden een korte clip van hun diner- en drankplannen voordat ze naar de wedstrijd gingen.

Sommige fans hebben de hoop uitgesproken dat de video een lookalike toont, maar anderen wezen op een aantal opvallende overeenkomsten waardoor ze ‘zeker’ zijn van Hoyle’s identiteit.

‘Ik zeg het niet graag, maar deze man draagt ​​niet alleen dezelfde ring en hetzelfde horloge, maar hij draagt ​​ook dezelfde sportschoenen’, zei een persoon. De ster wordt vaak afgebeeld met marineblauwe en witte sportschoenen.

De eerste poster zei op TikTok dat het ‘100% hem’ is en beweerde dat de clip was gefilmd ‘in een bar in Nottingham’ in de buurt van het huis van de social media-ster.

In de clip lijkt de man waarvan wordt gezegd dat hij Hoyle is, terug te deinzen en begint zijn been te schudden, even nadat hij in de richting van de toeschouwer heeft gekeken.

In de clip lijkt de man waarvan wordt gezegd dat hij Hoyle is, terug te deinzen en begint zijn been te schudden, even nadat hij in de richting van de toeschouwer heeft gekeken.

Sommige fans merkten op dat het zwarte Apple-horloge dat in deze beelden te zien is, hetzelfde is als het horloge dat Hoyle regelmatig in zijn foto's en video's draagt

Sommige fans merkten op dat het zwarte Apple-horloge dat in deze beelden te zien is, hetzelfde is als het horloge dat Hoyle regelmatig in zijn foto’s en video’s draagt

Een fan met arendsogen beweerde dat de man in de nachtclubbeelden hetzelfde zwarte Apple-horloge en eenvoudige trouwring had die Hoyle (afgebeeld met vrouw Roxanne) op deze afbeelding draagt

Een fan met arendsogen beweerde dat de man in de nachtclubbeelden hetzelfde zwarte Apple-horloge en eenvoudige trouwring had die Hoyle (afgebeeld met vrouw Roxanne) op deze afbeelding draagt

De clip begon deze week opnieuw te circuleren – maanden nadat hij voor het eerst was gepost – en kreeg snel online grip.

Een fan vroeg: ‘Als hij het niet is, waarom raakte hij het meisje dan niet meer aan toen hij de camera zag?’

Maar supporters van het duo voerden aan dat er geen manier is om het zeker te weten zonder bevestiging van het paar zelf.

Ze wezen er ook op dat er een eenvoudigere verklaring voor de beelden zou kunnen zijn, zelfs als het Hoyle is op de foto, en dat het onmogelijk is om ‘hun persoonlijke situatie aan te nemen’.

De ster wordt vaak afgebeeld met donkere en witte sportschoenen (afgebeeld).  Sommige fans merkten op dat dit dezelfde sneakers zijn die door de man in de TikTok-video worden gedragen

De ster wordt vaak afgebeeld met donkere en witte sportschoenen (afgebeeld). Sommige fans merkten op dat dit dezelfde sneakers zijn die door de man in de TikTok-video worden gedragen

De 35-jarige, wiens echte naam Mark Hoyle is, heeft een cultstatus verworven op TikTok en Instagram voor de gezinsvriendelijke video's die hij maakt met zijn vrouw Roxanne (samen afgebeeld met hun twee kinderen in 2018)

De 35-jarige, wiens echte naam Mark Hoyle is, heeft een cultstatus verworven op TikTok en Instagram voor de gezinsvriendelijke video’s die hij maakt met zijn vrouw Roxanne (samen afgebeeld met hun twee kinderen in 2018)

Een ander zei: ‘Ik denk dat mensen moeten stoppen met oordelen over een situatie waar niemand iets van af weet. Laat ze alleen.’

‘Als hij het was of sinds kort weten we allemaal dat Rox hem nu de deur uit had geschopt, ze is nog steeds blij, dus daar ben ik blij mee.’

Hoyle, een voormalig grafisch ontwerper, en zijn collega-vloggervrouw, 37, delen twee kinderen die ook regelmatig op hun socialemediakanalen verschijnen.

LadBaby heeft 5,6 miljoen volgers op Facebook en nog eens 3,4 miljoen op TikTok en staat al vier jaar Kerstmis op nummer 1 met zijn kerstsingles met worstenbroodje-thema.

De gezinsvriendelijke ster heeft ook samengewerkt met Walkers Crisps en het landelijke voedselbanknetwerk van Trussell Trust voor het goede doel. MailOnline heeft contact opgenomen met zowel Walkers als The Trussell Trust voor commentaar.

Hij is ook getipt om dit jaar te verschijnen in ‘I’m A Celebrity Get Me Out of Here’ met bookmakers William Hill die zegt dat de YouTuber ‘even geld’ is om in de show te verschijnen.

LadBaby heeft 5,6 miljoen volgers op Facebook en nog eens 3,4 miljoen op TikTok en is beroemd geworden met zijn kerstnummers met worstenbroodjes, die al vier jaar de nummer 1 van Kerstmis hebben.

LadBaby heeft 5,6 miljoen volgers op Facebook en nog eens 3,4 miljoen op TikTok en is beroemd geworden met zijn kerstnummers met worstenbroodjes, die al vier jaar de nummer 1 van Kerstmis hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in