TikTok-video van vrouw die verrassende partner met popsicle-zwangerschap onthult, heeft internet in spleten

0
136


Een zwangerschapsonthullingsvideo op TikTok heeft mensen met gemengde gevoelens achtergelaten, geschokt en verontwaardigd. De video, die meer dan een miljoen keer is bekeken, toont een vrouw die haar partner verrast met een bevroren ijslolly, alleen voor hem om het volledig te verslinden en de gruwelijke waarheid onder ogen te zien dat er een zwangerschapstest in zit.

ADVERTENTIE

TikToker @livingmemerz plaatste de video opnieuw op sociale media met een gedeelte van Christina Perri’s nummer ‘A Thousand Years’, dat op de achtergrond speelde met de tekst ‘One step closer… I have death everyday’. Het commentaargedeelte van de video is sindsdien overspoeld met kritiek, “Scheiding” was het eerste waar iemand op reageerde, waarop @livingmemerz prompt antwoordde: “Straight up 😂.” Vele anderen waren het daarmee eens en beschreven het als “Hoe word je een alleenstaande moeder” en “wel, er is een aanklacht wegens mishandeling.”

ADVERTENTIE

LEES VERDER

‘Verrassing!’: TikToker SCHOKT ouders door op de stoep te staan ​​met haar geheime baby

‘Stop met het kopen van mijn kindrommel’: TikTok-moeder verliest kalmte over vreselijke ‘cadeaus’ die dochter op haar verjaardag kreeg

ADVERTENTIE

Een andere TikTok-gebruiker was ontevreden over de app en schreef: “04.30 uur … besloot om op TikTok te gaan voordat hij aan het werk ging … dit is de eerste video die op mijn fyp verschijnt … Dus werk is het … . gedaan met tiktok🤦.” Een geschokte TikTok-gebruiker die zich vreselijk voelde voor de vrouw, voegde toe: “Haar niveau van onwetendheid in combinatie met haar absolute vreugde voegt echt een extra niveau van horror toe 😂😂😂.”

ADVERTENTIE

Het internet walgt van de onthulling van de ijslollyzwangerschap.  (Credits: TikTok/@livingmemerz)
Het internet walgt van de onthulling van de zwangerschap van de ijslolly (TikTok/@livingmemerz)

“Het nieuwe soa-ijsblok is er in vele smaken 😅😅”, merkte een andere persoon op, die het een unieke benadering voor soa-overdracht noemde. Een andere persoon schreef op humoristische wijze: “Wat jullie allemaal niet weten, is… dat het ‘ijs’-gedeelte menstruatiebloed is.😂😂😂” Niet iedereen vond de video echter extreem afschuwelijk. Een TikTok-gebruiker schreef: “Ik bedoel eerlijk gezegd, zolang ze het maar eerst ontsmet ️.” Terwijl een ander eraan toevoegde: “Ik bedoel, ik weet zeker dat hij dat eerder heeft gegeten…”

ADVERTENTIE

De waanzin op TikTok stopt hier niet; eerder verraste @CanadianGirl2, een gebruiker op het platform, haar familie met een nieuwe baby terwijl ze haar zwangerschap verborg. Ongeveer 7 miljoen mensen hebben de reeks video’s bekeken waarin Victoria, de moeder, haar familie op schokkende wijze verrukt door haar pasgeboren zoontje te presenteren. Hoewel de familie dolblij was om het kind te zien, vroegen gebruikers van sociale media zich af waarom Victoria hen er niet over informeerde. “Iedereen zou moeten doen waar hij of zij blij van wordt, maar ik zou me verraden voelen, niet vertrouwd”, had iemand gezegd, terwijl een ander eraan toevoegde: “Gefeliciteerd met je nieuwe familielid. Maar als moeder zou ik van streek zijn geweest.”

ADVERTENTIE

Victoria heeft later nog een video geüpload om de situatie uit te leggen. Ze beweerde dat ze na het ervaren van “vijf miskramen die behoorlijk traumatisch waren”, haar zwangerschap niet met haar familie wilde delen.

Dit artikel bevat opmerkingen die op internet zijn gemaakt door individuele personen en organisaties. MEAWW kan ze niet onafhankelijk bevestigen en ondersteunt geen claims of meningen die online worden gemaakt

ADVERTENTIELAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in