TikTok-video toont gast in off-limits Space Mountain Area

0
43


Nog een dag en weer een persoon die de regels overtreedt in een Disney-park voor TikTok-slagkracht. Deze keer snelt de persoon langs een andere gast en springt op de loopbrugleuning en springt er dan overheen op de set bij Space Mountain. Vervolgens gaat ze aan de tafel zitten in de eetzaal bij de robotkelner in de Constellations-ruimte.

De video is kort, maar het is weer een voorbeeld van mensen die naar verboden terrein gaan voor videoclips.

Het is geüpload onder @embieier op TikTok:

@embleier De enige reden waarom ik Space Mountain rij #tommorowland #spacemountain #disney #disneyworld #rollercoaster ♬ origineel geluid – Socialist_Sigma

Als het de laatste tijd geen vuistgevecht is, is het zoiets als dit. Mensen zijn verbannen voor deze stunts. Is het echt een levenslange ban waard voor een korte video?

Als haar naam echt is voor haar account, kan Disney haar ook vrij snel vinden.

Morgen is er weer een dag. Ik vraag me af welke stunt iemand nog zal uithalen?

Wat denk je? Reageer en laat het ons weten!

Piraten & Prinsessen (PNP) is een onafhankelijke, eigenzinnige, door fans aangedreven nieuwsblog die Disney en Universal Theme Parks, Themed Entertainment en gerelateerde popcultuur behandelt vanuit het oogpunt van de consument. Meningen die door onze medewerkers worden geuit, weerspiegelen niet noodzakelijk de mening van PNP, haar redacteuren, gelieerde ondernemingen, sponsors of adverteerders. PNP is een niet-officiële nieuwsbron en heeft geen connectie met The Walt Disney Company, NBCUniversal of enig ander bedrijf dat we mogelijk behandelen.
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in