donderdag, april 18, 2024
Home News TikTok-video inspireert NKY-tiener om haar eigen bedrijf te starten

TikTok-video inspireert NKY-tiener om haar eigen bedrijf te starten

0
127


HEBRON, Ky. (WXIX) – Een tiener uit Hebron gebruikt TikTok om haar bedrijf te helpen.

Aubrie Sink was op een dag TikTok aan het scrollen toen ze iemand gevriesdroogd snoep zag maken.

Ze zag hoeveel ze vroegen en toen kwam ze op het idee om dit zelf te doen.

“Veel kinderen van mijn leeftijd houden van snoep”, zegt Aubrie, “ze zouden er gewoon niet aan denken om het echt te maken.”

Aubrie lijkt veel op kinderen van haar leeftijd.

Ze is een cheerleader en geniet van schilderen en tijd doorbrengen met haar vrienden. Ze houdt ook van TikTok.

In tegenstelling tot sommige 14-jarigen gebruikt ze TikTok om haar bedrijf Freezin met Aubrie te promoten. Ze vriest populaire snoepjes in en verkoopt de zakjes met winst.

“Ik vond het van TikTok”, legt Aubrie uit, “Dus ik zag een heleboel video’s op TikTok en ik vond het echt cool. Ik heb een tas besteld op Amazon. Ik vond het erg leuk en mijn moeder zei: ‘Ik weet hier niets van.’”

Cristina Sink, de moeder van Aubrie, zegt dat het enige overtuigingskracht kostte om haar dochter de dure apparatuur te laten kopen die nodig was om de snoepjes te maken.

Aubrie gebruikte haar eigen geld van de verkoop van appelboter en jam [Jammin’ with Aubrie] vriezer kopen.

Cristina zegt dat ze blij is dat haar dochter niet opgaf.

‘Eerlijk gezegd is het surrealistisch,’ zei Cristina. “Ze begon hiermee twee jaar geleden en om haar visie tot leven te zien komen, ik bedoel, ze smeekte me zes maanden lang om deze vriesdroger te krijgen en ik zei: ‘nee, nee, nee.'”

Aubrie verkoopt haar snoep op ambachtelijke shows, festivals en online. Zowel persoonlijke verkoop als internetverkopen zijn financieel gunstig en het leert Aubrie hoe ze een bedrijf moet runnen.

“Door de festivals en de kermissen en de ambachtelijke shows te doen, komt het alleen maar meer tot leven waar ze in staat is om voor haar klanten te staan,” voegt Cristina toe, “[She can] communiceer met hen en leer meer van die sociale vaardigheden en in staat zijn om het geldbeheer te doen en in staat te zijn om te verkopen en in staat te zijn om voor haar product te staan ​​en over haar product te praten met haar klanten.”

“Wat ik het meest heb geleerd, is waarschijnlijk hoe ik mijn eigen geld moet investeren”, zegt Aubrie, “en hoeveel ik mezelf moet geven of hoeveel ik terug in het bedrijf moet stoppen.”

Cristina zegt dat ze Aubrie alle zakelijke beslissingen laat nemen.

Ze rijdt haar waar ze heen moet, maar verder laat ze Aubrie al het andere doen.

Als het succes van het bedrijf aanhoudt, hoeft Cristina over een paar jaar misschien niet veel meer met Aubrie rond te rijden.

“Ik wil echt een hoop geld sparen, zodat ik mijn eigen auto kan kopen als ik 16 ben”, zegt Aubrie. “Dat zou mijn moeder echt helpen, zodat ze nergens voor hoeft te betalen.”

Dus de volgende keer dat je kind TikTok scrolt, vinden ze misschien een nieuwe carrière in de populaire app.

“Vertrouw je kinderen”, zegt Cristina. “Als ze een visie hebben, als ze zich eraan willen houden en ze smeken je, kijk ernaar en doe wat onderzoek. Het zou legitiem kunnen zijn en in haar geval was het dat ook. Ik ben echt trots op haar.”

Aubrie zal haar snoep verkopen op verschillende festivals die eraan komen.

Ze zal aanwezig zijn op St Cecilia Festival van 3-5 september, Benton Farms van 17-18 september en op Music and Merchants in Ft. Thomas 23-24 september. Haar website staat hier.

Zie je een spel- of grammaticafout in ons verhaal? Gelieve de titel te vermelden wanneer u Klik hier om het te melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in