TikTok-video helpt vrouw verborgen camera te vinden in de badkamer van de dansstudio van Norristown – NBC10 Philadelphia

0
136


Lees dit verhaal in het Spaans hier.

Een TikTok-video hielp een vrouw een camera te vinden die verborgen was in de badkamer van de Norristown-dansstudio zonder vergunning van een man, zegt de politie.

Onderzoekers geloven dat Francis Gerarn “Frankie G” Laurenzi, 37, mogelijk tot 20 vrouwen heeft opgenomen in verschillende staten van uitkleden, voordat een van de slachtoffers de verborgen camera op 16 augustus ontdekte, zei rechercheur Sg.t James Angelucci van de politie van Norristown op een Donderdagochtend persconferentie.

Het laatste slachtoffer realiseerde zich dat ze werd opgenomen nadat Laurenzi haar kleding uit de studio had gegeven en haar had gevraagd om het te passen tijdens een privéles, zei de sergeant. Nadat ze naar de badkamer was gegaan om zich om te kleden, zag de vrouw wat leek op een oplaadblok voor mobiele telefoons.

Ze had een TikTok-videowaarschuwing gezien voor verborgen camera’s vermomd als oplaadblokken, dus inspecteerde ze de oplader en bevestigde dat het een gaatjescamera was, zei Angelucci. De vrouw pakte vervolgens de SD-kaart en gaf deze aan de politie. De kaart had bestanden die teruggingen tot 2020, merkte Angelucci op.

‘Dit is het tweede geval van deze omvang dat we in Norristown hebben onderzocht. Het is een ernstige inbreuk op de privacy en wat we meer moeten doen, is de slachtoffers beschermen, ze identificeren en ervoor zorgen dat deze persoon verantwoordelijk wordt gehouden voor wat hij heeft gedaan’, zei Angelucci.

Laurenzi heeft ook een eerdere veroordeling voor seksueel misbruik van een 15-jarig meisje. In 2015 werd Laurenzi, toen 29, veroordeeld tot 23 maanden gevangenisstraf en vijf jaar proeftijd na het onderhouden van een relatie met het meisje, meldde de Pottstown Mercury.

De dansstudio zonder vergunning bevond zich in de kelder van Laurenzi’s huis op het 1700-blok van Kendrick Lane, zei Angelucci. Een website die reclame maakt voor de “FGDance Academy” verwijst mensen naar hetzelfde adres dat de politie heeft geïdentificeerd als behorend tot Laurenzi.

De slachtoffers wisten niet dat de studio geen vergunning had en geloofden dat het legitiem was omdat het positieve recensies online had, zei Angelucci. Sindsdien hebben zich drie andere vrouwen gemeld, in totaal zijn er vier geïdentificeerd als mogelijk geregistreerd door Laurenzi, zei hij. Alle slachtoffers zijn vermoedelijk volwassenen.

Onderzoekers dienden een huiszoekingsbevel in bij Laurenzi’s huis en vonden meer elektronische apparaten, waaronder verborgen camera’s, wat ertoe zou kunnen leiden dat meer slachtoffers worden geïdentificeerd, zei Angelucci.

Uit online rechtbankverslagen blijkt dat Laurenzi bij het laatste incident werd beschuldigd van het onderscheppen van communicatie en overtreding van de privacy en het bezit van een misdaadinstrument. De documenten identificeerden geen advocaat die namens Laurenzi commentaar kon geven.

Onderzoekers hopen dat meer slachtoffers naar voren zullen komen en vragen iedereen met informatie te bellen naar 610-270-0491 of 610-270-1504.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in