TikTok-video belicht de angstaanjagende rit op snelwegen in Texas

0
69


Als je ooit een beetje paniek hebt gevoeld over het rijden op de vele snelwegen van Texas, ben je niet de enige.

Maandag werd een TikTok-video gepost door een inwoner van Oklahoma waarin de angst werd benadrukt die ze ontwikkelden nadat ze Texas binnenreden op een van de snelwegen van de staat. De video heeft nu in drie dagen meer dan 800.000 views en 143.000 likes verzameld.

@oklahoma_explorer Weeeeeeeee . #texashighways #texasroads #texas #dallas #dallastx #dtx #oklahomathings #oklahomacheck #roadtrip ♬ origineel geluid – ESOSA||CONTENT CREATOR

De video toont de gebruiker die langs een snelweg rijdt met meerdere viaducten en laat zien dat hij een spiraalvormige afslag neemt om de snelweg te verlaten.

In het bijschrift van de video schreef de gebruiker “Weeeeeeeee”, met een achtbaan-emoji. De video bevat ook audio die zegt: “Ik wil naar huis.”

Oklahoma heeft blijkbaar niet hetzelfde ingewikkelde snelwegsysteem als Texas. In feite heeft de Lone Star State het grootste snelwegsysteem van het land, met meer dan 79.000 mijl aan snelwegen die worden onderhouden door het Texas Department of Transportation.

Op ExpressNews.com: Het beste roadtrip-restaurant in Texas stopt

“Iets over het oversteken van de grens naar Oklahoma dat gewoon rustgevend is”, schreef gebruiker hadesismine als reactie.

“Nee, want mis één uitgang en je hebt zojuist 30 minuten toegevoegd aan je geschatte aankomsttijd”, voegde een andere persoon eraan toe.

shepard.price@express-news.net | @shepardgprice

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in