TikTok-verpleegster onthult wat ze ouders moet vertellen als baby lelijk is

0
68


Een verpleegster die uit de eerste hand weet hoe het leven in de verloskamer is, is viraal gegaan op het socialemediaplatform TikTok voor haar inside-informatie over wat artsen moeten vertellen aan ouders wanneer hun pasgeboren baby “minder dan schattig” is.

AbbysMama89 via YouTube

AbbysMama89 via YouTube

Oké, waar we het echt over hebben is een lelijke baby. Ik zal niet degene zijn die laster zal werpen op het fysieke uiterlijk van iemand, omdat de Heer weet dat een verpleegster die naar mij kijkt, misschien een naald in haar ogen wil steken. Maar mogen we alsjeblieft eerlijk zijn en het er in het belang van dit artikel op zijn minst over eens zijn dat niet alle pasgeboren baby’s schattig zijn?

Huilende baby

Dylans moeder, Flickr

Miki Rai is een gezondheidswerker in Seattle en haar recente video op TikTok over het onderwerp lelijke baby’s is viraal gegaan. In de clip legt ze uit dat er zinnen en codewoorden zijn die zorgprofessionals in dergelijke gevallen gebruiken.

Wat Miki Rai eigenlijk zegt via haar @mikiraiofficial TikTok-pagina is dit. Als de baby schattig is, zeg dan dat de baby schattig is. Als de baby niet zo schattig is, zeg dan “hij lijkt precies op jou”.

Nu zou de “zin die loont” van de verpleegster anders landen, afhankelijk van met wie ze toevallig praat. Als deze verpleegster bijvoorbeeld met Carrie Underwood sprak en dat zei, dan is alles vergeven.

De 55e jaarlijkse GRAMMY Awards – Rode Loper

Christopher Polk, Getty Images

Als ze praat met iemand als de oude Macaulay Culkin of Steve Buschemi, dan is dat zeker een clandestiene belediging van het fysieke uiterlijk van het kind. Maar als ik even openhartig mag zijn, naar mijn mening, en dit geldt voor de twee kinderen die door mij zouden zijn verwekt, alle pasgeboren baby’s lijken op Winston Churchill.

BBC Nieuws via YouTube

BBC Nieuws via YouTube

Als je ze nu een paar dagen of zelfs een paar uur geeft, worden ze schattiger en schattiger totdat ze uiteindelijk beginnen te praten en dan gaat al het schattig uit het raam als ze een vrouw dik noemen in het gangpad van Winn-Dixie.

Speciale school helpt tiener obesitas bij kinderen te bestrijden

Justin Sullivan/Getty Images

Ik denk dat het een goede zaak is dat de mate van een persoon niet over fysieke schoonheid gaat. Het gaat over intelligentie en vriendelijkheid en voor mij maakt dat iedereen een mooiere ziel.

Voor jullie allemaal lieve families die een pasgeboren baby hebben verwelkomd in deze gekke wereld. Ik hoop dat je het begrijpt, we hebben het niet over jou of je kind. Het zijn die andere mensen, weet je diegene waar je stiekem de spot mee dreef toen hun kind werd geboren?

KIJK: De meest populaire bijbelse babynamenLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in