TikTok verkozen tot ‘meest innovatieve’ advertentieplatform in nieuwe enquête [Infographic]

0
41


TikTok is het platform van dit moment, met meer dan een miljard mensen die nu elke maand inloggen op de app en scrollen door een oneindige feed van korte clips, algoritmisch afgestemd op hun interesses.

Dat heeft op zijn beurt de interesse van adverteerders gewekt, en volgens de laatste Kantar ‘Media Reactions’-enquête wordt TikTok nu beschouwd als het meest innovatieve wereldwijde mediamerk onder media-inkopers over de hele wereld.

Uit het onderzoek, dat reacties van meer dan 18.000 consumenten en 900 senior marketeers bevat, bleek ook dat consumenten TikTok-advertenties als de ‘meest leuke en vermakelijke’ beschouwen, terwijl TikTok deze keer ook de algehele vertrouwensscore onder marketeers verhoogde.

“Dit is belangrijk, want terwijl het vertrouwen van marketeers toenam voor TikTok, nam het over de hele linie af voor andere mediamerken. Terwijl we ons aanpassen aan een veranderend medialandschap, blijven we vertrouwen opbouwen bij marketeers met ons toegewijde team voor vertrouwen en veiligheid. door verder merkveiligheidsinitiatieven en campagnes, doen we er alles aan om u een advertentie-ervaring te bieden die u niet alleen kunt vertrouwen, maar die ook bruikbare resultaten oplevert voor uw merk.

TikTok heeft in deze infographic een overzicht gegeven van de bevindingen en wat ze betekenen voor adverteerders.

Enkele potentieel waardevolle overwegingen voor uw TikTok-marketingaanpak.

TikTok-marketingranglijsten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in