TikTok-verbod moet niet worden uitgesloten, zegt James Paterson

0
132


“Onze beveiligingsteams minimaliseren het aantal mensen dat toegang heeft tot gegevens en beperken het alleen tot mensen die die toegang nodig hebben om hun werk te doen”, schreef Brent Thomas, de Australische directeur van openbaar beleid van het bedrijf.

Bezig met laden

“We hebben beleid en procedures die de interne toegang tot Australische gebruikersgegevens door onze medewerkers beperken, waar ze ook zijn gevestigd, op basis van de behoefte.”

Thomas zei dat het bedrijf nooit Australische gebruikersgegevens aan de Chinese overheid had verstrekt en dat ook niet zou doen als ons dat zou worden gevraagd.

Paterson zei dat opties om de platforms aan te pakken, onder meer kunnen zijn verbeterde regelgeving voor gegevensbeveiliging, zoals het verplichten van Australische gegevens in Australië en het verbieden van toegang vanuit autoritaire landen zoals China. Maatregelen voor openbaarmaking van buitenlandse inmenging, zoals het eisen van accounts om te identificeren wanneer ze geassocieerd zijn met buitenlandse regeringen, zoals gebeurt op Twitter, kunnen ook worden overwogen, zei hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in