Tiktok van monsterspin gevonden in huis Oldham gaat viraal

0
80


Een Tiktok-video van een ‘enorme’ spin die het ‘monster in huis’ wordt genoemd, is viraal gegaan nadat hij werd ontdekt in een huis in Oldham.

Beelden van een enorme spin die op de loer ligt in de woonkamer van een huis in Oldham zijn meer dan 10 miljoen keer bekeken, met een video van het beestje op TikTok met meer dan 800.000 likes en 30.000 reacties.

In een clip die wordt gedeeld door TikTok-gebruiker Scottiemanny, wordt naast de hashtags massieve spin en Oldham een ​​tandenstoker gebruikt om de spin uit zijn schuilplaats onder een plint te lokken. De lange poten van de spin komen tevoorschijn voordat zijn volledige lichaam in zicht komt en twee waakzame ogen.

In een commentaar op de spin is iemand te horen in de video die zegt: “Het monster in huis lokken”, voordat hij toevoegt: “Oh mijn god, dat is slecht” en de griezelige crawly “massief” noemt.

@scottimanny IN MIJN HUIS! #manchester #spider #massivespider #fucked #oldham #uk #england #upnorth ♬ origineel geluid – Scottie

In een tweede video waarin de spin uit zijn hol schiet, is iemand te horen die zegt: “Dat heeft honger” en “kijk hoe groot dat is”.

In een reactie op de TikTok-video vroeg een persoon: “Wat is er aan de hand in het VK?”

Verwijzend naar de spin, voegde een ander eraan toe: “Ik zou hem mijn huissleutels geven en weggaan”.

In navolging van het sentiment zei een tweede persoon: “Zet het huis gewoon te koop”, terwijl een derde schreef: “Ja, de hypotheek staat zeker op zijn naam”.

Een andere commentator voegde eraan toe: “Het is beter om rekeningen te betalen, een crisis in de kosten van levensonderhoud en zo”, terwijl een ander zei: “Ik zweer dat hij sportschoenen droeg”.

Anderen riepen op tot het gebruik van een stofzuiger, terwijl sommigen erop aandrongen de spin met rust te laten.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in