TikTok van Melrose Barista met het syndroom van Down krijgt eerste salaris gaat viral

0
88


Iedereen herinnert zich het gevoel voor het eerst betaald te worden. De kick die je krijgt als je dat papiertje krijgt, is anders dan bij elk ander gevoel.

Nou, een barista in een coffeeshop in Massachusetts is viraal gegaan op TikTok vanwege zijn onvergetelijke reactie op zijn allereerste salaris.

Joe Sullivan werkt bij Bitty & Beau’s Coffee in Melrose. De keten, die vestigingen heeft in het hele land, heeft mensen met verstandelijke en ontwikkelingsstoornissen in dienst.

Bitty & Beau’s is opgericht door man en vrouw Amy en Ben Wright wiens kinderen, waarnaar de ketting is vernoemd, het syndroom van Down hebben.

“Nu meer dan 80% van de mensen met een verstandelijke en ontwikkelingsachterstand landelijk werkloos is, zijn de Wrights van mening dat Bitty & Beau’s Coffee een pad creëert voor mensen met een handicap om meer gewaardeerd, geaccepteerd en opgenomen te worden in elke gemeenschap”, zegt het merk. website leest.

De missie van de organisatie wordt duidelijk luid en duidelijk gehoord met de reactie van Joe video- met maar liefst 3,3 miljoen views op maandag 12 september. Je kunt het zelf zien door het hieronder te bekijken.

“Hij was zo extatisch over de hele zaak,” vertelde Joe’s moeder De Boston Globe. ‘Het maakte hem niet uit hoeveel het was. Hij gaat er graag heen om te werken.”

Joe begon afgelopen juli te werken bij Bitty & Beau’s Coffee na zijn afstuderen aan de Medford High School. De barista, die het syndroom van Down heeft, toont al sinds zijn eerste dag zijn enthousiasme voor zijn werk, meldt de outlet.

Nu is Joe van plan zijn zuurverdiende geld te besteden aan wat kerstinkopen, voegde zijn moeder eraan toe. U kunt het volledige verhaal van The Globe lezen door hier te klikken.

Klik hier om Daily Voice Middlesex te volgen en gratis nieuwsupdates te ontvangen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in