TikTok updaten op iPhone en Android

0
131


Het is belangrijk om je TikTok-app up-to-date te houden, zodat je altijd de nieuwste functies en bugfixes krijgt. Hier leest u hoe u TikTok op iPhone en Android kunt updaten.

TikTok wordt met de dag populairder en er is een constante stroom van nieuwe mensen die accounts maken op het platform om op de hoogte te blijven van de nieuwste virale inhoud.

Als gevolg hiervan groeit en verandert de app altijd en voegen ze regelmatig nieuwe functies toe, zoals de Stories-functie, die makers de mogelijkheid geeft om een ​​reeks verschillende inhoud in de app te maken, en kijkers de mogelijkheid om gemakkelijk met die inhoud te communiceren.

Om die reden is het belangrijk dat u uw app up-to-date houdt, zodat u ervoor kunt zorgen dat u toegang krijgt tot de nieuwste functies waar iedereen het over heeft, en dat u eventuele bugfixes ontvangt die de functionaliteit van de app kunnen beïnvloeden.

TikTok-logo op een telefoonscherm

Unsplash: Mourizal Zativa

TikTok is in de loop der jaren enorm populair geworden.

TikTok op iPhone updaten

Als je geen automatische updates hebt ingeschakeld op je iPhone, of als je het gewoon wilt controleren, is het handmatig updaten van TikTok eenvoudig. Gewoon als volgt doen:

  1. Open de App Winkel.
  2. Tik op je profiel in de rechterbovenhoek.
  3. Scroll naar beneden om te bekijken beschikbare updates.
  4. Als TikTok het woord heeft ‘Update’ ernaast, tik erop en wacht tot de app is bijgewerkt.

Hoe TikTok op Android te updaten

Het updaten van TikTok op een Android-apparaat verschilt niet veel van het updaten op de iPhone. Ga als volgt te werk om de app op Android bij te werken:

  1. Open de Speel winkel.
  2. Klik op je profielfoto.
  3. Tik ‘Apps en apparaat beheren.’
  4. Als TikTok is gelabeld ‘Update beschikbaar,’ Klik ‘Update.’

Als je meer wilt weten over het gebruik van TikTok, kun je hier onze andere handleidingen bekijken:

Hoe duetten op TikTok | Hoe te borduren op TikTok | Hoe live te gaan op TikTok | Contacten vinden op TikTok | Hoe TikTok Stories te gebruiken | Beste tijd om op TikTok te posten voor meer views en likes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in