TikTok-uitvaltracker (vervolg bijgewerkt)

0
9


TikTok is momenteel het populairste platform voor korte video’s ter wereld. Hoewel het een relatief nieuwe dienst is, groeide de populariteit snel, vooral onder de jeugd.

De kernfunctionaliteit van TikTok is niet bijzonder nieuw, aangezien het korte videoformaat eerder is geïmplementeerd in apps zoals Vine. De dienst wist er echter het beste van te maken om snel miljoenen mensen aan te trekken.

TikTok

TikTok laat je niet alleen door duizenden video’s van bijna alle soorten bladeren, maar biedt ook instant messaging (net als Instagram). Velen gebruiken het dus ook als communicatiemiddel.

Net als andere vergelijkbare services kan TikTok af en toe een storing ervaren. Daarom zullen we in deze tracker de momenten opvolgen waarop TikTok in 2023 om welke reden dan ook uitvalt of stopt met werken.

Hieronder volgen enkele instructies waarmee u deze tracker gemakkelijk kunt doorlopen:

 • Dit is een tracker met alleen tekst die zich richt op het markeren van storingen en/of de service in kwestie die om de een of andere reden tijdelijk niet meer werkt of uitvalt.
 • De storingsrapporten die in deze tracker worden gemarkeerd, zijn gebaseerd op gebruikersrapporten op sociale mediaplatforms zoals Twitter en Reddit, samen met Downdetector – een platform dat real-time problemen en storingen in populaire services bewaakt.
 • De tijd van de update wordt vermeld in IST en is in 24-uurs formaat. Merk ook op dat de tekstupdates in oplopende volgorde verschijnen met de laatste onderaan.
 • Dat is alles voor de instructies.
  Opmerking: Ons team doet er alles aan om deze tracker up-to-date te houden met de laatste informatie. Als en wanneer u echter het gevoel heeft dat er iets ontbreekt, verkeerd is of moet worden toegevoegd, aarzel dan niet om ons een fooi te geven in de opmerkingen of via e-mail.

  Incidenten van servicestoringen

  Bijwerken 1 [Date;time]: Beschrijving

  PiunikaWeb begon als puur een website voor onderzoekstechnologiejournalistiek met de nadruk op ‘breaking’ of ‘exclusief’ nieuws. Binnen de kortste keren werden onze verhalen opgepikt door Forbes, Foxnews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors en vele anderen. Meer weten over ons? Ga hierheen.  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in