TikTok-trend stelt hun belangrijke anderen aan een “loyaliteitstest”

0
45


Een nieuwe TikTok-trend stelt hun significante anderen aan een loyaliteitstest. Hoe zeker mensen zich ook voelen in relaties, er zullen altijd mensen zijn die zich afvragen of hun SO echt loyaal is. Blijkbaar zorgt een nieuwe trend op TikTok ervoor dat sommige van die mensen stappen ondernemen om te proberen bewijs te krijgen van die loyaliteit volgens de Dagelijkse mail.

Het lijkt erop dat steeds meer mensen hun nietsvermoedende partners online aan een “loyaliteitstest” onderwerpen. De tests houden in dat andere gebruikers van sociale media een ‘honingvanger’ worden. Dat betekent in de DM’s van hun SO’s glijden en met hen flirten en kijken hoe ze zouden reageren. Mensen pronken vervolgens met de resultaten van die uitwisselingen op TokTok, waarbij dergelijke berichten elke minuut 2.000 weergaven krijgen.

Een van die honingvangers, UK TikToker Dan Ford. Hij zegt dat hij constant verzoeken krijgt van jongens om hun vriendinnen te testen en met ze te flirten. Hij zegt dat de meeste meiden meestal wel reageren, waarbij Dan een behoorlijk hoog slagingspercentage heeft. Dan plaatste onlangs een video waarin hij spot met mannen die ervan overtuigd zijn dat hun meisjes nooit vreemd zouden gaan. Dan begint hij het bewijs te leveren via screenshots. Zijn pagina staat vol met hem die opschept over het succesvol vangen van meisjes die honing vangen.

En het blijkt dat zo’n honingvangst big business is. Veel honingvangers zullen het alleen doen om de berichten die ze krijgen voor klikken en een groter publiek te kunnen delen. Maar sommigen rekenen zelfs voor de service; maar liefst $ 1.500 per week. Bovendien kunnen al die nieuwe weergaven voor een TikToker hen helpen een influencer te worden, wat zich vertaalt in geld.

Hoe zou je het doen met deze TikTok-trend om je significante anderen aan een loyaliteitstest te onderwerpen?LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in