TikTok ’tijdreiziger’ beweert dat een vijandige alien genaamd ‘de kampioen’ de aarde in 2023 zal overnemen

0
13


Mensen over de hele wereld vieren de start van een gloednieuw jaar – maar een TikToker heeft beweerd dat we allemaal erg op onze hoede moeten zijn om 2023 in te gaan.

Volgens een zelfverklaarde ’tijdreiziger’ is er een vijandige alien die onheilspellend bekend staat als ‘de kampioen’ die ervoor zal zorgen dat de wereld zoals wij die kennen zal eindigen.

Een van de meest onverwachte TikTok-trends van de afgelopen 12 maanden heeft het platform overspoeld met mensen die beweren tijdreizigers te zijn. TikToker Eno Alaric, die de gebruikersnaam @radianttimetraveler draagt, beweert te hebben gereisd vanaf 2671.

Alaric waarschuwde dat “de wereld spoedig zal eindigen” en verklaarde dat de buitenaardse levensvorm al onder ons is.

Meld u aan voor onze gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

De video bevatte de bijschriften: “De wereld zal spoedig eindigen. Een zeer vijandige buitenaardse soort komt de aarde terugnemen, we zullen niet winnen.

@radianttimetraveler

De kampioen is gearriveerd… #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy

“Een andere alien, wiens wereld werd vernietigd door de vijanden, zal sommigen van ons redden.”

Het voegde eraan toe: “Op 23 maart 2023 zullen ongeveer 8.000 mensen naar een andere bewoonbare planeet worden gebracht.”

Alaric heeft ook eerdere video’s gemaakt waarin hij beweert dat oude ruïnes in februari zullen worden ontdekt en dat een apparaat een wormgat zal openen naar verre sterrenstelsels.

De meeste mensen zullen zijn voorspellingen natuurlijk met een korreltje zout nemen, maar TikTok-tijdreizigers lijken steeds populairder te worden.

Een van hen is TikToker Javier (@unicosobreviviente – wat ‘enige overlevende’ betekent) die meer dan 6 miljoen volgers heeft verzameld door zijn solo-avonturen als ’tijdreiziger’ te delen door verlaten plaatsen, gebouwen en auto’s te filmen. Hij heeft zelfs eerder gewaarschuwd dat het uitsterven van de mensheid slechts een paar jaar verwijderd is.

Geef uw mening in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel hoger op de indy100-ranglijst te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in