TikTok-tieners gaan viraal bij het repareren van beschadigde muur na feest bij ouders thuis

0
105


Een groep TikTok-tieners is viraal gegaan nadat hun wilde feest een onverwachte wending nam en zich verenigd om het huis van hun vriend te repareren.

We hebben allemaal een aantal gedenkwaardige huisfeesten bijgewoond in onze tijd en ’s ochtends een aantal even opmerkelijke hoofdpijn gehad. Hoewel het feest van TikToker @xanderc38 een klein samenzijn was, weerhield het hun capriolen er niet van om grote hoogten te bereiken.

Met hun ouders de stad uit voor het weekend, bevond de TikToker zich in de problemen, omdat ze tijdens het feesten schijnbaar onherstelbare schade aan hun ouderlijk huis hadden aangericht.

Nu zijn @xanderc38 en vrienden viraal gegaan op TikTok omdat ze een extra stap hebben gezet om de schade te herstellen.

TikTok-feestgangers geprezen voor het repareren van beschadigde ouders thuis

Op 17 augustus uploadde TikToker @xanderc38 een TikTok-video die de capriolen van een chaotisch huisfeest vastlegde. Te beginnen met het onderschrift “wanneer je vriend een feestje geeft terwijl zijn ouders de stad uit zijn”, toont de camera al snel een zwaar beschadigde gipsplaat, als gevolg van hun feesten.

De restanten van de muur waren ook naar buiten op het grasveld gekomen, terwijl Xanders vriend uitriep: ‘oh sh*t! oh sh*t!” naarmate de situatie escaleerde.

Klik hier als de TikTok niet laadt

De hoop was echter niet verloren voor deze feestbeesten. In plaats van de schade te laten gaan totdat de ouder van de TikToker-vriend terugkeerde, sloeg de groep de handen ineen om het goed te maken.

Gewapend met een assortiment gereedschap en de kracht van vriendschap, gaat de groep snel aan de slag om de beschadigde gipsplaat te vervangen.

Hun acties zijn geprezen door TikTok-gebruikers, met TikToker’s zoals @queensh*t01 die zeggen: “Dit is echt niet zo indrukwekkend.”

Een ander beweerde dat ze blij zouden zijn met deze uitkomst: “als mijn kind dit deed en zijn fout herstelde, zou ik niet eens boos zijn.”

TikTok-gebruiker @RookieRebuilds zei: “Jullie hebben eerlijk gezegd een fout gemaakt, maar jullie hebben het opgelost en opgelost. Ik zou een trotse ouder zijn.”

Sinds Xander de video heeft geüpload, is deze meer dan 8 miljoen keer bekeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in