TikTok ’throuple’ kondigen zwangerschap aan | indy100

0
9


Een ’throuple’ heeft aangekondigd een nieuwe aanwinst te verwachten, nadat een van de vrouwen een zwangerschap aankondigde.

Jess en Stephen DeMarco zijn 14 jaar getrouwd en beschrijven zichzelf als polyamorous. Een polyamoreuze relatie is een vorm van niet-monogamie waarbij romantische relaties tussen twee of meer mensen betrokken zijn.

Het paar uit Florida heeft hun onconventionele relatie op TikTok beschreven – en heeft de kijkers verslaafd gemaakt.

In een virale clip die meer dan 20 miljoen keer is bekeken, legt Jess uit: “Dit is mijn man van 14 jaar en dit is onze vriendin”.

“Ik date met hem, hij dateert met haar, ik date met haar”, zei ze, voordat ze eraan toevoegde: “We zijn allemaal opgewonden om deze baby SAMEN te VERWENNEN.”

Duizenden mede-TikTokers stroomden naar de clip met steunbetuigingen, waarvan er één zei: “Een baby kan nooit te veel liefde hebben.”

Een ander voegde toe: “Gefeliciteerd, jullie zijn allemaal absoluut prachtig samen”, terwijl een ander zei: “Als iedereen gelukkig is – wie is iemand om negativiteit op geluk te werpen

Ondertussen schreef een derde openhartig: “Nee, mijn jaloezie zou dat nooit kunnen.”

Aanmelden naar onze gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

Spreken met de Amerikaanse zon, Jess zei: “Mensen denken dat onze relatie niet gaat werken omdat we nu een baby krijgen”,

“We krijgen zeker veel berichten zoals, ‘ga je stoppen met dit gekke gedrag, nu er een kind op komst is?'”

Jess suggereerde toen dat haar video’s mensen over de hele wereld hebben geholpen zich open te stellen voor het idee van polyamorie.

“Ik denk dat we mensen en zowel mannen als vrouwen beginnen te leren dat het geen seksding is,” zei Jess, voordat echtgenoot Steve eraan toevoegde dat ze “prima” waren met terugslag als het anderen helpt.

Laat je stem horen in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel door de indy100-ranglijst te helpen stijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in