TikTok-therapeut verloor haar baan omdat ze mannen eruit riep

0
119


Afbeelding voor artikel getiteld TikTok Therapist Lost Her Job For Calling Men Out

Foto: TikTok – @unusuallybree

Gisteren hadden we het over een Psychologie vandaag artikel die beweerde dat mannen tegenwoordig eenzamer zijn dan ooit omdat ze niet de emotionele vaardigheden hebben om een ​​relatie te hebben. Maar we waren niet de enigen die erover spraken. En nu de in Cleveland gevestigde therapeut Shabree Rawls heeft haar baan verloren omdat ze het eens was met de functie en tegen de broers zei dat ze in therapie moesten en zichzelf moesten herstellen.

In een reeks TikTok-video’s moedigt Rawls zwarte mannen aan om een ​​groter bewustzijn van zichzelf op te bouwen. “Je leven kan daardoor drastisch verbeteren”, zei ze. Rawls deelt haar eigen ervaringen over hoe therapie haar hielp om te gaan met een gewelddadige situatie. Maar het kan haar bevalling zijn geweest die heel wat mensen in de armen heeft geslagen. “De dagen dat je gewoon kunt afsluiten zijn allang voorbij. B***hes tolereert dat niet. Jullie denken allemaal dat ze gewoon ruzie met jullie willen maken omdat jullie weigeren je emotionele vocabulaire uit te breiden, wij niet. Het is om duidelijkheid te verschaffen voor zowel ons als jullie stoffige b***hes.”

Kijkers die boos waren op Rawls’ stoere praat kwamen in actie. En nadat haar video’s waarin werd gesuggereerd dat mannen in therapie gaan viraal gingen, zat ze minder dan een week later zonder werk. Nu zegt Rawls dat de mensen die haar probeerden neer te halen, haar klanten pijn deden, van wie 90 procent zwarte mannen waren. In een betraande video zei ze:

‘Ik wil dat jullie begrijpen dat je me niet alleen pijn hebt gedaan. Ik ben misschien mijn baan kwijtgeraakt, maar alle cliënten met wie ik twee, drie, vier, vijf jaar heb doorgebracht met het opbouwen van een therapeutische verstandhouding, hebben nu geen therapeut meer. De mensen die ik diende hebben zeer ernstige psychische stoornissen, ernstige verlatingsproblemen. Sommigen van hen hebben niet eens ouders.”

Ze vervolgde: “Terwijl jullie deze shit deden voor klikken en weergaven, verloren mijn klanten een ondersteuningssysteem.”

Rawls verwijt degenen die haar hebben gemeld onherstelbare schade te hebben aangericht, waarbij ze aanvoert dat ze haar telefoonnummer moest wijzigen vanwege de willekeurige telefoontjes en sms-berichten die ze ontving. En de reactie op Twitter ging beide kanten op. Eén gebruiker schreef: ‘Ik kan niet geloven dat jullie deze therapeut hebben ontslagen. Jullie kunnen er niet tegen dat een vrouw je NIET vertroetelt.” Terwijl een ander schreef, “Ik geloof dat deze dame diep verontrust is. Ik geloof dat ze lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis van Boarderline. Het lijkt alsof de blanke dominante samenleving zwarte mannen de schuld geeft van haar mislukkingen. Mijn eerste zorg is dat ze wordt aangeduid als een therapeut. #ShabreeRawls

Of je het nu wel of niet eens bent met haar boodschap of haar levering, Shabree Rawls heeft zwarte mensen aan het praten over geestelijke gezondheid. En ik denk dat dat de bedoeling was.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in