TikTok Supermodel Jukbeenderen: Inside The Viral Makeup Hack

0
22


tiktok supermodel jukbeenderen
NEW YORK, NEW YORK – 17 OKTOBER: Bella Hadid woont de 16e jaarlijkse God’s Love We Deliver Golden Heart Awards bij in The Glasshouse op 17 oktober 2022 in New York City. (Foto door Taylor Hill/WireImage)

Volgens TikTok is er een nieuwe manier om je gezicht te contouren. Hoewel we allemaal de klassieke contourtechniek kennen en ervan houden – die werd ontwikkeld door make-upexperts en drag-artiesten om diepte in het gezicht te creëren – richt de nieuwe trend die TikTok overneemt zich op het uithakken van gebeitelde jukbeenderen à la Cara Delevingne, Bella Hadid en Kendall Jenner.

De techniek, verdedigd door TikTok-makers zoals @melisekrem, is sindsdien viraal gegaan met de hashtag #modelcheekbones die meer dan 7,6 miljoen views op het platform heeft verzameld. Zoals Krem laat zien, is het gemakkelijker om modelachtige jukbeenderen te creëren dan je zou denken – geen goede genen of vulmiddel nodig.

@melisekrem

how to: model jukbeenderen contour 🖤 ib: @sarahssuperspa #modelmakeup #contourhack #contourtutorial #jukbeenderen #modelcheekbones #bellahadid

♬ Mis je (versnelde versie) – _

In plaats van de traditionele methode te gebruiken om een ​​rechte lijn te creëren met contour langs de wangen, laat Krem in plaats daarvan haar contour door de holte van de wang lopen en naar beneden afronden zodat de contour helemaal naar de kaaklijn volgt.

Vervolgens creëert ze een tweede schaduw door een contourlijn langs de kaaklijn onder de wang aan te brengen, zodat de twee lijnen elkaar raken, met een borstel om het product te mengen, wat resulteert in een serieus gebeeldhouwde look.

Collega-maker @sarahssuperspa legt de grondgedachte achter deze methode verder uit, door te zeggen dat we meestal geleerd hebben om onze contour te hoog te plaatsen, wat “ineffectief” is. Door het product echter onder het jukbeen naar beneden te concentreren voordat de kaaklijn naar boven wordt gemengd, creëren we een flatterende schaduw die de illusie geeft van hogere jukbeenderen “in het buccale vetgebied”.

@sarahssuperspa

Reageren op @Kim 👈🏼 uitleg video sorry dat het zo lang duurde!! Hier is een visuele weergave van waar ik het over had ️❤️ dit is voor mensen die holle wangen willen, gebeeldhouwde en uitgesproken jukbeenderen en een sierlijke v-vormige kaak 🙈 #bellahadid #modelmakeup #contourhack #contourtutorial #jukbeenderen

♬ origineel geluid – Sarah’s Super Spa 💅🏼🧖🏼‍♀️

Ze adviseert dan dat we wat highlighter boven het jukbeen toevoegen om “het jukbeengebied te laten knallen” en wat poeder toe te voegen om “het gebied verder te verlichten”. De vergelijking naast elkaar is echt iets om te zien, omdat de nieuwe contourtechniek ervoor zorgt dat het gezicht er zichtbaar meer gebeeldhouwd en gedefinieerd uitziet.

Jukbeenderen zoals Bella, met een beperkt budget? BRB, onze make-uproutines onmiddellijk bijwerken.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in