TikTok steunt het nieuwe National Cybersecurity Alliance-initiatief om de kloof tussen cyberpersoneel te vullen

0
124


TikTok steunt een nieuw initiatief van de National Cybersecurity Alliance (NCA) om vertegenwoordiging in de cyberbeveiligingsindustrie te helpen brengen.

Dit back-to-school-seizoen werkt TikTok samen met Cyversity, een non-profitorganisatie die vrouwen en ondervertegenwoordigde minderheden beurzen, personeelsontwikkeling en mentorprogramma’s biedt. Steunend op het bereik en de betrokkenheid van TikTok en op de visie en inspanningen van Cyversity, is de nieuwste #SeeYourselfinCyber ​​een beweging in de richting van het doorbreken van wat Cyversity de ‘grote cyberkloof’ noemt.

Volgens Cybersecurity Ventures zijn meer dan 3,5 miljoen cybersecurity-banen onvervuld en dit nieuwe dynamische partnerschap biedt een verscheidenheid aan leermogelijkheden en programma’s.

“TikTok helpt ons de behoefte aan meer cyberbeveiligingsprofessionals aan te pakken, met name in de onevenredige ondervertegenwoordiging van vrouwen en minderheidsgroepen,” zei Beverly Benson, uitvoerend directeur bij Cyversity, volgens een persbericht. “Individuen uit achtergestelde gemeenschappen kunnen via dit innovatieve programma training krijgen voor veelgevraagde beveiligingsfuncties.”

Ook de National Cybersecurity Alliance verdedigt deze inspanningen op eigen initiatief. Op dinsdag 30 augustus kondigde de organisatie de lancering aan van het Historically Black Colleges and Universities Career Program, dat tot doel heeft studenten te helpen bij het zoeken naar banen op het gebied van beveiliging, privacy en risico, ZWARTE ONDERNEMING eerder gerapporteerd.

“Om ervoor te zorgen dat de cyberbeveiligingsindustrie ooit zijn volledige potentieel kan bereiken, moet de industrie manieren vinden om divers talent in zijn pijplijn te brengen”, zegt Lisa Plaggemier, uitvoerend directeur van de National Cybersecurity Alliance, in een verklaring.

Naast TikTok en Cyversity helpt de NCA een pijplijn van zwarte professionals op te bouwen met behulp van de krachtige mantra ‘See Yourself In Cyber’.

De socialemediagigant en de Global Cyber ​​Alliance (GCA) werken ook samen om ervoor te zorgen dat iedereen sterke online keuzes maakt en leert hoe hij zijn digitale voetafdruk kan verdedigen. Ze hebben een gids ontworpen met de naam Cybersecurity Toolkit for Individuals en deze gevuld met gratis tools en bronnen.

“Mensen raken in de war over wat ze moeten doen om zichzelf online te beschermen, maar dat is niet nodig”, zei Phil Reitinger, president en CEO van de Global Cyber ​​Alliance. “Het is gemakkelijk voor makers van inhoud en gezinnen overal om aanzienlijke vooruitgang te boeken om zichzelf en hun privacy te beschermen door de Cybersecurity Toolkit voor individuen van GCA en TikTok te gebruiken.”

Aanvragen voor TikTok’s Early Career-programma openen op 5 september.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in