TikTok-sterren Josh en Abbie Herbert verwachten baby nr. 2

0
121


De familie Herbert is binnenkort een gezelschap van vier!


TikTok-sterren Josh en Abbie Herbert verwachten volgend jaar hun tweede baby samen, bevestigt een vertegenwoordiger van het paar exclusief aan PEOPLE.


Het model, 25, en haar singer/songwriter-echtgenoot, 32, zijn al ouders van dochter Poppy James, die ze in mei 2021 verwelkomden.


“We zijn gezegend en dankbaar dat we in 2023 ons kleine gezin kunnen laten groeien”, vertelt het stel aan PEOPLE. “We kunnen niet wachten om onze kleine bundel van vreugde te ontmoeten en Poppy de beste grote zus te zien worden!”


Mis nooit meer een verhaal — meld u aan voor PEOPLE’s gratis dagelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het beste van wat PEOPLE te bieden heeft, van sappig nieuws over beroemdheden tot boeiende human interest-verhalen.

Josh en Abbie – die in juli 2019 in het huwelijksbootje stapten – plaagden de afgelopen weken de vrolijke aankondiging op sociale media.


Op foto’s die exclusief zijn gedeeld met PEOPLE van de fotoshoot van de familie, pronkt Abbie met haar babybuik onder een zwarte maxi-jurk. Het paar lacht met dochter Poppy, die er schattig uitziet in een bijpassende bruine set, terwijl ze onderweg echofoto’s van hun baby onthullen.


EN LANDONI

De social media-sterren kondigden afgelopen mei de komst van hun eerste kind, dochter Poppy, exclusief bij PEOPLE aan.


“Haar plotselinge komst laat ons zien hoe dramatisch ze zal zijn. We zijn zo opgewonden om deze nieuwe reis als gezin aan te gaan,” zei Abbie destijds, terwijl Josh eraan toevoegde: “Het voelt alsof ze deel uitmaakte van ons leven voor altijd. Moeder en baby maken het geweldig en we zijn zo enthousiast over deze nieuwe reis van het ouderschap.”Abbie kondigde in oktober 2021 aan dat ze zwanger was en zei op Instagram dat ze “mijn hele leven had gebeden en gedroomd om moeder te worden en het is eindelijk zover.”


“Ik ben zo gezegend en gelukkig dat mijn kind de coolste en brutaalste vader ter wereld heeft”, vervolgde Abbie destijds. “Jullie weten allemaal dat ik de hele zomer om dit boontje op TikTok heb gevraagd. Wat begon als een grapje voor de lol veranderde al snel in ‘oké, laten we dit doen!!!’ We besloten in augustus dat het tijd was om te gaan ‘proberen’ en toen ik de diagnose PCOS kreeg, had ik geen idee hoe mijn vruchtbaarheidsreis eruit zou zien.”


“Ik ben meer dan dankbaar en gezegend om ons kind op deze wereld te kunnen brengen. Dit is de meest verbazingwekkende en angstaanjagende reis van mijn leven geweest, van de hele nacht praten over namen voor onze boon tot elke kleine pijn / pijn die de stront deed schrikken van mij”, voegde ze eraan toe.


“Ik kijk uit naar de komende 20+ weken om onze boon te laten groeien en onze reis met jullie te delen!”


De toen aanstaande vader prees zijn vrouw de volgende maand en schreef op Instagram: “Je gaat zo’n geweldige moeder worden! Je schoonheid en vriendelijkheid is aanstekelijk!”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in