TikTok-sterren breken Guinness World Record voor fastfood

0
228


Ze namen een hap uit de Big Apple en vestigden een wereldrecord.

Food-loving social media-sterren Nick DiGiovanni, 26, en Lynn Davis, 66, braken op 10 augustus een Guinness World Record door binnen 24 uur 69 fastfoodrestaurants te bezoeken, allemaal in Manhattan. Ze beten veel meer af dan het vorige record van 50 restaurants.

“Persoonlijk ben ik dol op fastfood en daarom dachten we: ‘Waar zullen veel mensen een kick van krijgen?’ We gingen naar elk klassiek restaurant dat je kent en New York was een geweldige plek om het te doen, “zei DiGiovanni, een “MasterChef”-finalist uit Boston.

Het duo moest op elke fastfoodlocatie één eten of drinken kopen en consumeren en ook GPS-coördinaten voor elk restaurant indienen voor verificatiedoeleinden van Guinness. Ze werden vergezeld door een beheerder van Guinness World Records om onderweg bij te houden.

Lynn Davis (rechts) geeft Wendy's frietjes aan een Guinness World Records-functionaris terwijl ze eerder deze maand een record vestigde in Midtown.
Lynn Davis (rechts) voert Wendy’s frietjes aan een Guinness World Records-functionaris terwijl ze eerder deze maand een record vestigde in Midtown.
Team Davis

“Er zal veel jaywalking zijn vandaag”, grapte DiGiovanni tegen Davis, die uit New Jersey komt en een TikTok-beroemde chef-kok is, in een YouTube-video die de reis beschrijft.

Het eetfestijn begon om 8.30 uur bij McDonald’s op Times Square met een McGriddle en aardappelpartjes.

Vervolgens begaven ze zich naar verschillende ketens, waar ze alles consumeerden, van Starbucks cold brew en een Subway footlong tot Krispy Kreme-donuts en een Five Guys-burger.

“Mijn rug doet me pijn”, klaagt Davis in de video bij hun 21e restaurantstop.

Maar de pijn resulteerde in winst. Ze bereikten het vorige record van 50 restaurants na slechts zeven uur en 15 minuten – en 8 mijl te voet reizen. Ze bleven maar doorgaan om het uiteindelijke aantal van 69 restaurants in de loop van een dag te bereiken. Het was uiteindelijk meer voedsel dan ze zelf konden consumeren.

“We hebben onderweg veel gedoneerd”, vertelde DiGiovanni aan The Post.

Het onverwachte duo ontmoette elkaar op sociale media toen Davis’ zoon en videograaf Tim Davis in 2020 in de begindagen van de pandemie contact zocht met DiGiovanni.

“[Nick] had onze video’s gezien en hij kwam naar New Jersey en we maakten samen een cake pop … zo begon het allemaal,” vertelde Davis aan The Post. “Het was een stuk groter dan de cakepop van Starbucks. Het was misschien 5 inch in diameter.”

Op 20 augustus verschenen chef-koks en sociale-mediasterren Nick DiGiovanni en Lynn Davis in een video waarin ze hun poging van 10 augustus documenteren om het Guinness World Record voor de meeste bezochte fastfoodrestaurants in 24 uur te breken.
Op 20 augustus verschenen chef-koks en sociale-mediasterren Nick DiGiovanni en Lynn Davis in een video waarin ze hun poging van 10 augustus documenteren om het Guinness World Record voor de meeste bezochte fastfoodrestaurants in 24 uur te breken.
Team Davis

Het duo besloot vervolgens het Guinness-record voor de grootste cakepop te verbreken, waardoor uiteindelijk in november vorig jaar een confectie van bijna 100 pond werd gecreëerd. Toen, afgelopen juni, vestigden ze een record door de ‘World’s Largest Chicken Nugget’ uit te brengen.

Ondertussen hebben ze ook een sterke band gecreëerd.

“Hij is erg creatief en erg grappig. Het is zijn gevoel voor humor. Ik geniet er echt van”, aldus Davis. “Ik ben zo dol op hem.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in