Tiktok-ster verlaat Goldman Sachs voor betere voordelen en loon

0
127


Een analist van Goldman Sachs met een populair TikTok-kanaal heeft de bank verlaten voor een bijbaantje waar ze zegt meer te gaan verdienen en de kans te krijgen om vanuit huis te werken.

Naeche Vincent was vorige week te zien in een Bloomberg-artikel over Wall Street TikTok-persoonlijkheden. Vervolgens plaatste ze een video op haar TikTok-kanaal waarin ze uitlegde dat ze haar baan bij een bank in Wall Street had opgezegd voor de koopkant en zei dat haar nieuwe baan betere voordelen en een beter loon biedt.

In haar nieuwe rol zei Vincent dat ze gaat werken “hybride, permanent, zoals voor altijd”, terwijl haar oude bankbaan “aandringen op vijf dagen per week “op kantoor. In haar bancaire baan zei Vincent ook dat “alle voordelen” waren weggenomen, “ze hebben ons al ons gratis eten afgenomen, ze hebben ons het gratis lidmaatschap van de sportschool afgenomen.” Als haar vorige werkgever haar op kantoor wilde hebben, zei Vincent dat ze op zijn minst wat extraatjes moesten geven als aansporing om terug te keren.

Vincent zegt het niet in haar video’s, maar het lijkt erop dat haar voormalige werkgever Goldman Sachs was. Ze werkte twee jaar als juridisch analist bij het kantoor in New York en trad in augustus toe tot alternatieve beleggingsmanager als juridisch coördinator.

Toen ze bij haar nieuwe werkgever in dienst trad, zei Vincent dat ze in augustus werd begroet met een uitnodiging om overal te werken: “They waren als ga en geniet van je leven, neem je laptop die we je gaan geven, ga!” Ze krijgt ook een week vrij met Kerstmis.

Vincent zegt dat haar voormalige werkgever werd getroffen door personeelsuittredingen en dat het werk ‘een beetje saai’ begon te worden.

In een eerdere video klaagde ze dat ze haar nagels moest verwisselen toen ze na de pandemie weer op kantoor werd geroepen.

Goldman Sachs weigerde commentaar te geven.

@naechenina Reageer op @ravensulaimon_ proost op nieuwe kansen en een nieuw begin 🥂 #newjob #wallstreet ♬ origineel geluid – naeche

Klik hier om een ​​profiel aan te maken op eFinancialCareers. Maak jezelf zichtbaar voor recruiters die inhuren voor topfuncties in technologie en financiën.

Heb je een vertrouwelijk verhaal, tip of opmerking die je wilt delen? Neem in eerste instantie contact op met: sbutcher@efinancialcareers.com. Whatsapp/Signaal/Telegram ook beschikbaar (Telegram: @SarahButcher)

Heb geduld met ons als je een reactie achterlaat onderaan dit artikel: al onze reacties worden gemodereerd door mensen. Soms kunnen deze mensen slapen of niet achter hun bureau zitten, dus het kan even duren voordat je reactie verschijnt. Uiteindelijk zal het – tenzij het aanstootgevend of lasterlijk is (in dat geval niet).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in