TikTok-ster sterft tijdens parachutespringen, vrienden en volgers rouwen

0
98


De 21-jarige was een filosofiestudent aan de Universiteit van Toronto, vertelden vrienden aan de media.

De 21-jarige was een filosofiestudent aan de Universiteit van Toronto, vertelden vrienden aan de media.

Screengrabs van de TikTok-video van @philosatea

Een 21-jarige TikTok-ster stierf tijdens een skydiving-incident, waardoor haar online gemeenschap, vrienden en familie in rouw achterbleven, deelden geliefden.

Tanya Pardazi was een student aan de Universiteit van Toronto en had in het verleden deelgenomen aan de halve finale van Miss Canada, vertelden vrienden aan CTV News.

“Tanya had interesse in alles wat nieuw en avontuurlijk was”, vertelde Melody Ozgoli, Pardazi’s jeugdvriend, aan CTV News. “Het leven was te saai voor haar en ze probeerde altijd iets avontuurlijks te doen.”

Pardazi had een grote TikTok-aanhang en stond op het punt 100.000 volgers te bereiken op haar account @philosatea, waar ze vaak filosofische onderwerpen en samenzweringen besprak.

Skydive Toronto heeft een verklaring vrijgegeven dat een 21-jarige student parachutespringen op 27 augustus is omgekomen bij een ongeval, maar Pardazi’s naam niet in de release vermeldde.

Volgens het bedrijf liet de student zijn parachute te laag bij de grond los omdat deze snel ronddraaide, en de reserveparachute had niet genoeg tijd om op te blazen.

“De jumper was een welkome recente toevoeging aan de parachutistengemeenschap en zal worden gemist”, schreef Skydive Toronto. “Het team van Skydive Toronto Inc. is zwaar getroffen door dit ongeval.”

Skydive Toronto vertelde McClatchy News dat het weigerde verder commentaar te geven op het incident.

Op TikTok blijven haar fans achter met een laatste video van Pardazi, slechts enkele dagen voor haar dood: een opname van haar die de volledig zwarte puzzel beschrijft die ze onlangs heeft voltooid, en hoe ze niet kan stoppen overal zwarte puzzelstukjes te zien – een fenomeen dat ze beschreef als het ‘Tetris-effect’.

“Rust in vrede mijn vriend”, merkte een persoon op. ‘Het spijt me dat je zo snel van ons bent weggenomen. Ik hoop dat het hiernamaals alles is wat je je had voorgesteld en meer, totdat we elkaar weer ontmoeten.”

Toen Ozgoli voor het eerst hoorde dat haar vriendin was overleden, vertelde ze Toronto.com dat ze dacht dat het een grap was. Toen sloeg de realiteit toe.

“Ze wilde altijd al iets leuks doen, wilde altijd iets nieuws doen en dat is gewoon wie ze was,” vertelde Ozgoli aan Toronto.com. “Ze wilde met volle teugen van het leven genieten, elke seconde.”

De begrafenis van Pardazi was op 2 september in Richmond Hill, Ontario, volgens het Elgin Mills Funeral Centre.

Profielafbeelding van Alison Cutler

Alison Cutler is een National Real Time Reporter voor het zuidoosten bij McClatchy. Ze studeerde af aan de Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication aan de Arizona State University en werkte eerder voor The News Leader in Staunton, VA, een tak van USAToday.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in