TikTok-ster Ryan Stoker helpt gepest kind met eerste overwinning in Warzone

0
77


*Uitgelichte afbeelding bevat foto van Mikhail Nilov

TikTok heeft een oneindige hoeveelheid scrollbare inhoud en af ​​en toe zal het je hart ophalen.

Een jonge jongen kwam toevallig in aanraking met Twitch-streamer en populaire TikToker Ryan Stoker, die de kleine onder zijn vleugels nam, zijn zelfvertrouwen een boost gaf en hem een ​​virtuele missie gaf die hij nooit zal vergeten.

Waarom een ​​jongen op school werd gepest

trieste jongen in grijze trui zittend op de vloer
Foto door Mikhail Nilov

Stoker streamde zichzelf tijdens het spelen Call of Duty: Warzone op Twitch waar hij meer dan 91.000 volgers heeft. Hij kwam de jonge Paul Jez tegen die toegaf dat hij nog nooit een… oorlogsgebied game eerder en werd gepest op school als gevolg van zijn enige verliezende record.

“Heb je ooit eerder gewonnen, bro?” vroeg Stoker, waarop de jonge jongen antwoordde: “Nee.” De populaire TikToker en Twitch-streamer nam hem toen onder zijn vleugels: “follow me bro, follow me.”

GERELATEERD: Worstelende dakloze vrouw uploadt video’s op TikTok – Wat een vreemdeling vervolgens doet, verandert haar leven

Nadat hij beweerde dat mensen hem op school pesten omdat hij “net aan het spel begon” en “slecht” is, bood Stoker een virtueel sprankje hoop aan zijn nieuwe jonge teamgenoot: “Ik heb je kleine man!”

Paul’s pad naar de overwinning was niet gemakkelijk. In de nu virale TikTok-video kun je Stoker teleurgesteld horen schreeuwen als de jongere Plicht speler werd vrijwel verslagen in de eerste ronde.

De jongen vroeg Stoker om hem toe te voegen zodat ze in de toekomst weer konden spelen, maar Stoker zou niet zonder slag of stoot ten onder gaan.

Het virale TikTok-moment dat een jonge gepeste jongen nooit zal vergeten

een tv in een donkere kamer met paarse lampen met "oorlogsgebied" op het scherm
Foto door Fábio Silva op Unsplash

En, net zoals beroemd worden op TikTok en Twitch, oorlogsgebied gaat over doorzettingsvermogen. Nadat hij de eerste teamwedstrijd samen had verloren, zei Stoker tegen de jonge Paul: “We zullen het opnieuw proberen, we zullen het opnieuw proberen.”

Paul vroeg Stoker beleefd of hij bij hem in de buurt mocht blijven en de gevoelens van iedereen weerspiegelend, zei de Twitcher: “Dit is de schattigste jongen ooit.”

Terwijl de stream live plaatsvond, realiseerde Paul zich dat hij digitaal werd gecoacht door de populaire gamer. “Ben jij die vent van TikTok? Hoeveel – hoe heet het? – volgers heb je?”

Kom op, hoe schattig is hij? Hij vergat het woord voor volgers! Het is duidelijk dat hij belangrijkere prioriteiten heeft – zoals het krijgen van zijn allereerste oorlogsgebied winnen.

Na te hebben onthuld dat hij meer dan een miljoen volgers heeft, onthulde Paul: “Ik heb er maar 72.”

“Ik beëindig de stream niet totdat we deze man een overwinning hebben bezorgd”, verklaarde Stoker, na wat duister spel, inclusief de gevreesde Plicht gas.

Dankzij Stokers vriendelijkheid en een beetje geluk riep Paul uit dat hij “mijn eerste overwinning!” had behaald.

De virale video heeft de sociale aanhang van de jonge jongen gestimuleerd

De nieuwe vrienden kwamen overeen om elkaar toe te voegen en Paul flapte eruit: “Ik ga huilen.”

Kort na de livestream monteerde Stoker de beelden tot een verkort TikTok, waar het explodeerde en meer dan 7 miljoen views en meer dan 1,5 miljoen likes opslokte.

Ryan Stoker is niet de enige internetmacht die kan helpen om het zelfvertrouwen van Paul te vergroten. U kunt de nieuw gekroonde . volgen oorlogsgebied winnaar hier, die nu meer dan 56.000 volgers op het platform heeft, vooral dankzij een grote hulp van goede kerel Stoker.

BLIJF LEZEN:

Jonge jongen gaat kapot tijdens een schoolrugbyspel – dan doet een andere speler iets onverwachts

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in