TikTok-ster Noah Beck onder heet water voor het ondersteunen van de laatste boodschap van Andrew Tate

0
111


TikTok-sensatie Noah Beck is aan de ontvangende kant van vitriool nadat hij beweerde dat controversiële influencer Andrew Tate geldige punten maakte tijdens zijn laatste bericht nadat hij was verbannen van grote sociale-mediaplatforms.

Andrew Tate, een voormalig kickbokskampioen, domineerde het internet gedurende de zomer van 2022 met zijn zeer controversiële kijk op vrouwen en hun plaats in de samenleving.

Na zijn verbod, uploadde de polariserende persoonlijkheid een video van een uur op Vimeo, voornamelijk gericht op zijn eerdere worstelingen en hoe zijn inhoud het internet in zo’n korte tijd stormenderhand veroverde.

youtube-cover

Hoewel veel spraakmakende en prominente online persoonlijkheden zoals Logan Paul het verbod van Tate vierden, waren er een paar die erover twijfelden, waaronder TikTok-ster Noah Beck.


Noah Beck verwijdert het segment van Andrew Tate uit podcast na kritiek

youtube-cover

Noah Timothy Beck, een Amerikaanse social media-persoonlijkheid die bekend staat om zijn inhoud op TikTok, sprak zich uit over het laatste bericht van Andrew Tate tijdens de meest recente aflevering van zijn ‘Stop er een sok in‘ podcast op 7 september 2022. Hij werd vergezeld door collega-influencer Larray.

Bewerend hoe Tate een “geldig punt” maakte tijdens zijn laatste bericht aan zijn kijkers, verklaarde Noah:

“Ik zie er alleen clips van op TikTok. Het was eigenlijk heel interessant. Als je zat, als ik het leuk vond, deed ik dat niet, ik heb niet de hele video bekeken, maar ik heb de clips op TikTok gezien.”

Zijn gedachtengang voortzettend, voegde hij eraan toe:

“Zijn laatste bericht was erg leuk, de clips die ik zag waren erg alsof hij het hele personage in de zin liet vallen en hij vond het leuk… hij is zich er volledig van bewust dat mensen het niet verdragen.. .dat is het feit dat je het internet gewoon zo kunt afsluiten. Ik bedoel, TikTok en Instagram kunnen dat en dat is echt interessant omdat ze echt iedereen het zwijgen op kunnen leggen.’

Zich concentrerend op Tate’s mening over zijn schorsingen, meende Noah:

“Mijn perspectief op de hele zaak, ik was niet onder de indruk, maar ik vond het leuk, bijna alsof het gewoon interessant was om het leuk te vinden, want als je ergens met een open geest aan begint en zoals, ja, weet je, ik keek zoals zijn video’s eerder, zoals, net zoals, ik heb geen van zijn video’s in de lengte bekeken, ik zag alleen de clips en mensen zouden clippen alsof hij onwetend was. Ik zag de clips, en mensen zouden hem knippen zoals, die manieren, en toen zag ik clips van zijn laatste boodschap.

Hij concludeerde:

“Het voelde niet eens slecht, het was meer van, hij bracht gewoon veel geldige punten naar voren. Jullie weten hoe ik ben – het is een van die dingen waar ik probeer weg te blijven, maar je hebt een beetje om iemand uit te horen.”

youtube-cover

Dit specifieke segment is nu echter verwijderd uit de originele podcast op YouTube.


Sociale media reageren op Noah’s kijk op Andrew Tate

Zoals verwacht werd het nu verwijderde gedeelte geknipt en gedeeld op meerdere sociale-mediaplatforms, wat een golf van verzet tegen Beck uitlokte. Afgaande op de opmerkingen waren kijkers niet blij met de mening van de influencer over Andrew Tate.

Dit is wat fans te zeggen hadden:

Sociale media reageren op Noah's kijk op Andrew Tate (Afbeelding via Put A Sock In It Podcast/YouTube)
Sociale media reageren op Noah’s kijk op Andrew Tate (Afbeelding via Put A Sock In It Podcast/YouTube)
Sociale media reageren op Noah's kijk op Andrew Tate (Afbeelding via Put A Sock In It Podcast/YouTube)
Sociale media reageren op Noah’s kijk op Andrew Tate (Afbeelding via Put A Sock In It Podcast/YouTube)

Op het moment van schrijven heeft Noah Beck nog niets gezegd over het voortdurende verzet tegen hem.


Bewerkt door Sijo Samuel PaulLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in