TikTok-ster Khaby Lame onthult enorm bedrag dat sponsors betalen voor één video

0
71


De meest gevolgde maker van TikTok, Khaby Lame, heeft onthuld hoeveel hij van merken kan verdienen voor slechts één bericht op de app.

De 22-jarige Khaby Lame begon in 2020 voor het eerst met uploaden naar TikTok, en de afgelopen jaren is hij een aantal keer massaal viraal gegaan dankzij zijn stille reacties op enkele van de meest nutteloze life-hacks van internet, en de vreemdste videos.

In juni 2022 werd de ster de meest gevolgde maker in de hele app en overtrof hij de eerder meest gevolgde TikToker, Charli D’Amelio. Khaby heeft nu bijna 150 miljoen volgers – een aantal dat blijft groeien naarmate zijn video’s meer aandacht krijgen.

In een interview met Fortune in september onthulde de manager van de ster, Alessandro Riggio, dat Khaby op schema ligt om dit jaar $ 10 miljoen te verdienen.

Dankzij zijn virale bekendheid heeft Khaby de kans gehad om met meerdere grote merken te werken, en het bedrag dat hij ontvangt voor een aantal gesponsorde berichten op TikTok is ongelooflijk.

Fortune meldde: “Hugo Boss, een beursgenoteerd modemerk met een marktkapitalisatie van $ 3,7 miljard, betaalde Lame onlangs $ 450.000 om in hun Milan Fashion Week-show te lopen met een unieke TikTok-video om de stut te begeleiden. Een grote Hollywood-studio betaalde Lame onlangs ook $ 750.000 voor één TikTok, volgens een contract dat door Fortune is bekeken.

Over zijn passies gesproken, legde Khaby uit: “Ik hou ervan om mensen aan het lachen te maken. Ik hou van mijn familie. Ik hou van mijn bedrijf.”

De TikTok-ster blijft veel aandacht trekken op de app, met zijn recente video’s die hem maar liefst 30 miljoen views opleveren. Zijn aantal volgers stijgt ook gestaag en het lijkt erop dat hij nog lang de populairste app van de app kan blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in